No way: Je gelooft nooit welke verleider terugkomt in Temptation Island VIPS

Media door Laura

Wat. De. Piep. Als je nog twijfels had of Temptation Island met 'VIPS' wel entertainend genoeg zou worden, dan zijn die bij dezen in één keer weg. Op Videoland staan vandaag al de eerste twee afleveringen en al gelijk in de eerste aflevering wordt een heftige bomb 'gedropt' en die raakt vooral het deelnemende koppeltje Niels en Rosanna...

temptation island vips alex

Lees ook: De eerste beelden van Temptation Island VIPS: 'Jij en jij en jij gaat huilen'

Bonusverleider

Enkele weken geleden zijn met veel toeters en bellen de verleiders en verleidsters bekend gemaakt door Videoland, maar uit de beelden van de eerste aflevering blijkt dat ze één verleider nog geheim is gehouden. We zullen je niet langer in spanning houden... ALEX IS TERUG!

Vieze dingen deel 2

Juist ja, de verleider die twee seizoenen geleden tegen Niels de legendarische woorden sprak: "Ik ga vieze dingen met je meisje doen, vriend." Dat is toen ook daadwerkelijk gelukt. Nadat Rosanna slechte beelden van Niels had gezien tijdens het kampvuur, gaf ze zich over aan haar Temptation Alex en dook met hem het bed in. Uiteindelijk had ze spijt en kwamen zij en Niels weer bij elkaar.

via GIPHY

Temptation Island is de 'herkansing' voor het stel, maar of dat ook gaat lukken als een fout uit het verleden aanwezig is... Dat wordt smullen!

Aflevering 1 en 2 van Temptation Island VIPS is nu exclusief op Videoland te zien.

temptation island vips

Lees ook: Zien: Beyoncé deelt zeldzame privé-beelden van haar tweeling tijdens optreden

Beeld: RTL