3FM-dj Rámon onder vuur nadat hij lichaam blogger Serena Verbon 'goor' noemt

Media door Laura

Celebrities hebben een paar weken na een bevalling alweer een loeistrak lichaam en dat is niet normaal. Dat punt maakte blogger Serena Verbon toen ze een foto deelde van haar lichaam in bikini na de geboorte van haar kindje. Ze kreeg honderden lovende reacties op de Instagram-foto en ook nationale media pikten het op. Ook 3FM-dj Rámon had een mening, maar die had hij beter voor zich kunnen houden. Zijn opmerking ontketende een storm van negatieve reacties op Twitter.

Lees ook: Humberto in tranen door optreden Waylon bij RTL Late Night

Lichaam tonen om te scoren

"Waarom zou je steeds je lichaam willen laten zien?", reageert de dj op het Twitterbericht over Serena's foto. "Waarom laat iedereen zo graag zijn/haar lijf zien, dat is de vraag. Dik of dun. Wat wil je wanneer je zo'n foto plaatst? Een sticker?" Een twitteraar genaamd Denise wijst de dj erop dat mensen dit doen om hun volgers een hart onder de riem te steken, "maar er zullen er ook vast veel bijzitten die gewoon complimenten en aandacht willen hoor". Volgens Rámon is het tonen van het "imperfecte lichaam" vooral een hype bedoeld om likes te scoren. "Kijk mij eens lekker mezelf durven zijn. Je snapt zelf toch ook wel dat niet iedereen eruitziet als een model. Even normaal doen met z'n allen!"

"Hoe kun je zo zijn"

Al gauw reageert Serena Verbon zelf op de aanvallende tweet. "Niet alles is een marketingtruc, Rámon. Deze foto plaatste ik zonder twijfel, schaamte of voorbedachte rade en puur en alleen om andere vrouwen een hart onder de riem te steken. Na de bevalling zitten moeders vol hormonen en onzekerheden, dus dan is het fijn om te weten dat je niet de enige bent met een flappy belly. Ja, toch? En beelden zeggen meer dan woorden, vandaar de foto. Verder: waar haal je het lef vandaan om mijn lichaam als goor te bestempelen en te beweren dat ik naar complimentjes vis? Hoe kun je zo zijn, even serieus 😂 Je bent wel een grote jongen als je van zo’n positief bericht iets negatiefs weet te maken. Wow!"

Verwijderde tweet

Het lijkt erop alsof Rámon toch spijt heeft van zijn opmerkingen. De tweet waarin hij het lichaam van de blogger 'goor' noemt, is verwijderd. Wat tot grote verwarring bij andere betrokken Twitteraars leidt. Gelukkig heeft iemand een screenshot genomen. Hierna heeft de dj niet meer gereageerd... Busted!

Wie het laatst lacht... 

Lees ook: Meghan Markle zorgt voor een nieuwe make-uptrend

Beeld: Brunopress