Mama / Kinderen
Kinderen

Ouders krijgen bizarre schoolfoto-tips mee en Twitter gaat los

Reageer 0

Het is altijd weer een hilarisch vertoon wanneer je de schoolfoto's van vroeger uit de kast trekt. Bloempotkapsels, kledingflaters of een bibberende onderlip - het jaarlijkse fotomoment was niet aan iedereen besteed. Deze school wilde die flaters voorkomen en gaf de ouders een waslijst aan bizarre tips mee voor de grote dag.

Lees ook: Vera (36): 'Ik geef mijn kind van 7 jaar af en toe borstvoeding'

Mama's opgelet

Moeder Neeltje vond het belachelijk en postte de waslijst aan tips op Twitter met de tekst "OMG. We hebben het hier over een schoolfoto. Doe.nor.maal." Blijkbaar mogen kids over vijftien jaar niet meer schaterlachen om de kledingflaters en snottebellen van toen, want alles moet tegenwoordig perfect zijn. Zo worden de ouders geadviseerd om die ochtend wat vroeger op te staan, om hun dochter maximaal te kunnen assisteren. Ook worden effen shirtjes aangemoedigd, maar zijn printjes een no go. De fotograaf geeft zelfs de voorkeur aan meerdere outfits, zodat er lekker gevarieerd kan worden om het beste kiekje te schieten. Instagram is er niets bij.

Aan alles is gedacht en zelfs de schoenen blijven niet onbesproken: "Denk aan de schoenen. We fotograferen de kinderen niet altijd ten voete uit, maar als 't wel gebeurt, bijvoorbeeld bij de groepsfoto, ben je blij dat je kind een paar leuke schoenen aan heeft." 

Twitter gaat los 

Lekker belangrijk, dacht moeder Neeltje. En Twitterend Nederland was het roerend met haar eens. Er werd massaal gereageerd op de lijst. Veel mensen waren verbaasd, anderen zagen al een nieuwe aflevering van De Luizenmoeder voor zich.

Lees ook: Moet je zien: hilarische bloopers De Luizenmoeder

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen