Foto: Khloé Kardashian onthult de bijzondere naam van haar baby

Celebs door Michelle Habets

Vorige week kwam aan het licht dat de vriend van Khloé Kardashian, Tristan Thompson, haar heeft bedrogen. Toen de Kardashian-telg (bijna) lag te bevallen, was hij bezig met andere dames. Hun eerste kindje kwam een dag daarna ter wereld. Gisteravond maakte Khloé de naam van de kleine spruit bekend en dat is een heel bijzondere!

Lees ook: Khloé Kardashian is bevallen van haar eerste kindje (en hier was Tristan)

Instagram

Khloé deelde de naam van de babygirl via Instagram met de wereld. "Onze kleine meid, True Thompson, heeft onze harten gestolen en we zijn overweldigd met liefde. Het is een zegen om deze engel in de familie te verwelkomen!", schrijft ze bij de foto. "Mommy and Daddy loooooove you True!". Of de twee nog bij elkaar blijven na het buitenechtelijke avontuurtje van paps, is nog maar de vraag.  

Zou Khloé met deze naam bevestigen dat de roddels 'true' zijn? 

Funfact

Ook Kris Jenner, de moeder van Khloé, laat weten dat zij blij is met de geboorte van haar nieuwste kleindochter. Dat niet alleen, ook is zij blij met de naam van de baby. Het is namelijk een familienaam. "Leuk weetje: mijn opa aan mijn vaders kant heette True Otis Houghton. Mijn vaders naam was Robert True Houghton. Dus ik ben er in de wolken van dat Khloé haar dochter True heeft genoemd", schrijft Kris op haar Instagram. Hoe lief is dat? 

Lees ook: Dotan breekt stilte over nepvolgers: 'Ik geef het toe'

Beeld: Brunopress