Wie wil? Figuranten gezocht om met Barry Atsma in de sauna te duiken

Media door Laura

Altijd al gedroomd van jouw five seconds of fame? Ga je dan als de wiedeweer aanmelden als figurant bij Casting4. Voor het nieuwe seizoen van de serie KLEM zoeken ze figuranten voor opnames in een sauna. Dat betekent dus in je badjas ronddartelen naast Barry Atsma. Yes, please!

barry atsma

Lees ook: Even koekeloeren: het moordlijf van Leontine Borsato

Niet naakt

Inderdaad, je hoeft dus niet in je nakie op televisie als je gekozen wordt om figurant te zijn. "De scènes waarvoor we figuranten zoeken, spelen zich af bij de kassa en aan de bar. Op plekken dus waar iedereen in zijn dagelijkse kleding en anders in badjas rondloopt", vertelt Sandra Houthuijs van het castingbureau. 

Van ordinair tot zakenlui

Het bedrijf heeft per dag ongeveer tien figuranten nodig en het gaat om drie draaidagen: volgende week maandag, dinsdag en woensdag. Ze zijn op zoek naar figuranten van 18 tot 50 jaar oud. "We zoeken heel verschillende types. Van zakenmensen tot een tikkeltje ordinaire klanten en van leuke dames tot gespierde sportschooljongens.’"

Echt rijk ga je niet worden van dit rolletje. Elke figurant krijgt 30 euro per dag en daarvoor moet je ook naar Den Haag reizen. Maar ja, dat hebben de meeste van ons wel over om oog in oog te staan met Barry Atsma, toch? Interesse? Dan kun je een mailtje sturen naar sandra.figuratie[at]gmail.com.

Lees ook: Beau van Erven Dorens en Cornald Maas vliegen elkaar in de haren op Twitter

Beeld: Brunopress