Yes! De Mamma Mia!-musical komt terug in Nederland

Media door Michelle Habets

Here we go again! De musical Mamma Mia! wordt weer in Nederland opgevoerd. Het stuk zal met een grote cast en een mooi orkest worden opgevoerd. Of zoals presentator Albert Verlinde zegt: "worden gevierd". Een beter nieuwtje op de dinsdag bestaat bijna niet!

mamma mia musical

Lees ook: 'Temptations Megan heeft relatie met vriend van Joshua'

Comeback 

De swingende musical was van 2003 tot 2006 al te zien in Utrecht, de voorstelling was toen de voorloper op de Mamma Mia!-film die in 2008 uitkwam. Vanaf september maakt het theaterstuk zijn comeback! Wie zullen schitteren in de rollen van onder andere Sophie of Donna is nog niet bekend. Volgens Albert Verlinde zijn er genoeg mensen die zich aanmelden voor deze feest musical, vertelt hij aan de Telegraaf.

Here We Go Again

Ook komt deze zomer de tweede Mamma Mia!-film uit: Here We Go Again. Verlinde verwacht een revival dankzij deze tweede film, “er wordt een nieuwe generatie mee aangestoken die de musical toch ook een keer wil zien", denkt hij. In de nieuwe feelgood-film zullen we de hoofdrolspelers zoals Meryl Streep en Amanda Seyfried weer terugzien op het witte doek. De film zal op 19 juli in première gaan, maar wij kunnen niet meer wachten!

via GIPHY

Lees ook: Je gelooft nooit wat de favoriete serie van Prins Harry en Meghan is

Beeld: Brunopress