Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: De Allerhande Paasbox voor een goedgevulde paastafel

Reageer4 0

Het is geen grap, 1 april is het alweer Pasen! De paasdagen zijn de onofficiële start van de lente en dat vraagt natuurlijk om een heerlijke, luchtige, kleurrijke paasbrunch. Wij weten precies hoe je er een geslaagde, stress free dag van maakt.

ah paasbox

Lekker en makkelijk

Albert Heijn komt dit jaar met iets nieuws: de Allerhande Paasbox. Eén handige box met alle lekkere dingen die je nodig hebt voor een geslaagde paasbrunch. Lekker toch, geen gedoe met boodschappenlijstjes maken en sjouwen met overvolle tassen. Met de box haal je in één keer alles in huis voor je familie of vrienden.

Paasbox

Brood vormt vaak de basis voor de brunch. Dit jaar wordt de paasbrunch extra feestelijk met een nieuwe broodvariant: de couronne. Dit is een rond brood vernoemd naar de Franse vertaling van ‘kroon’ en is verkrijgbaar in witbrood, rozijnen-kaneel en noten-cranberry. Verder vind je in de Paasbox blinitorentjes met gerookte zalm, lente-preisoep vol verse kruiden en een roerei met ham en cherrytomaatjes. Dat klinkt alleen al verrukkelijk toch? Daarbij is de doos gevuld met allerlei lekkere dingen voor op de paastafel, zoals paasstolletjes, paashagel, confiture, paashaasbroodjes, roomboter en verse sinaasappelsap.

ah paasbox

Winactie

Loop het water je al in de mond? De Paasbox is te bestellen tot met 27 maart op ah.nl/paasbox. Je kunt 'm thuis laten bezorgen of ophalen bij een Albert Heijn Pick Up Point op 29, 30 of 31 maart. Maarrr... je kunt de box ook winnen. Vul het winformulier hieronder in om kans te maken. Happy Easter!

Reageer4 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 4 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Marian van Trigt

  Erg leuk. kinderen en kleinkinderen komen brunchen, reuze gezellig, het is hier altijd AANVALLEN opa en oma ook een beetje makkelijk alvast een gevulde paasmand,

 • Brit Weijers

  Zou leuk zijn om te winnen. Als je ziek bent is het allemaal wat veel moeite om een leuke paastafel te maken maar met deze box zou mij veel werk uit handen genomen worden,

 • Luus

  Voor heerlijke en vrolijke gezelligheid met z'n allen aan de goedgevulde paastafel!

 • timmem

  dat je er verder niet meer over na hoeft te denken wat je zult gaan maken, ideaal

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen