Uitstel van Executie: kijkers woest op ondankbare deelneemster

Media door Roos

Gisteravond werd de bouwval van deelneemster Karin opgeknapt in Uitstel van Executie. Nu moet het al aardig ver komen om deel te nemen aan het programma, maar Karin slaagde erin om die ophef nog een niveautje hoger te tillen. Het volledig opgeknapte huis kon haar niet bepaald bekoren en dat stak ze niet onder stoelen of banken.

"Ik ben eigenlijk bloedchagrijnig"

Na een scheiding en verlies van haar baan, bleef Karin alleen achter met een bouwval en dreigde ze flink in de schulden te belanden omdat ze de hypotheek niet kan betalen. Het klusteam van Uitstel van Executie schoot te hulp en in eerste instantie leek Karin daar blij mee. De bouwval werd compleet gerenoveerd zodat het verkocht kon worden, maar toen Martijn Krabbé haar het eindresultaat liet zien kon een eenvoudig bedankje er niet vanaf. De witte muren vond ze ‘niet haar smaak’ en ondanks dat Krabbé haar aan haar verstand probeerde te peuteren dat ze ook wel dankbaar mocht zijn voor alles, merkt ze op 'eigenlijk bloedchagrijnig’ te zijn. Oké Karin! 

Kijkers woest

Op social media wordt woedend gereageerd en is Karin met de grond gelijkgemaakt. Van “wat een waardeloos walgelijk figuur is die Karin zeg” tot “Ik begrijp die scheiding wel.” Anderen dachten dat ze naar een aflevering van Koefnoen zaten te kijken. Veel kijkers zijn het erover eens dat het geduld van Krabbé een prijs verdient.

Lees ook: Helft van de Nederlandse vrouwen knijpt met liefde de puistjes van partner uit