Pasen 2018: DIY, inspiratie en ideetjes

Lifestyle door Julia

We kunnen niet wachten tot het weer lente is: het is langer licht, de bollenvelden staan in bloei en voor je het weet staat Pasen alweer voor de deur. Totdat het zover is en we eitjes in de tuin gaan zoeken, geven we je eerst nog even een update omtrent de leukste paasinspiratie. We hoeven ons huis immers niet vol te zetten met kuikens en konijnen om het gezellig te maken voor Eerste en Tweede Paasdag. 

Interieur DIY

Wie alleen met Kerst haar huis versiert mist echt wat. Ook met Pasen kun je je huis namelijk gezellig aankleden. Hoewel je natuurlijk direct naar de winkels kunt rennen, kun je ook zelf aan de slag. Maak bijvoorbeeld zelf een krans vol veren, kuikentjes- en konijnen-decoratie. Ook kun je je eieren versieren met verf of glitters, dit maakt het extra feestelijk aan tafel. Check de foto's hieronder ter inspiratie. 

Lees ook: Last van hooikoorts? Dit natuurlijke middeltje doet wonderen

De tafel

De meesten van ons zullen met Pasen lekker ontbijten, brunchen of lunchen. Het is dan wel zo gezellig om de tafel mooi aan te kleden. Laten wij nu net de mooiste inspiratie voor je op een rijtje gezet hebben. Vaak heb je de meeste spullen al gewoon in huis, maar wat mooie servetjes en eierdopjes maken het helemaal af. 

 

#eastertable #easter #seletti #anthropologiehome #tablesetting

A post shared by Created By Ebru (@myhomedecor_eb) on

 

#eastertable

A post shared by Van Crafts & Tables (@vancraftstables) on

Het eten

Het allerbeste aan feestdagen is natuurlijk eten, eten en nog eens eten. Rond Pasen verkopen supermarkten vaak speciale producten, maar je kunt het natuurlijk ook zelf maken. Deze recepten zijn makkelijk na te maken en bovendien super yummy! Verras je gasten bijvoorbeeld met paaspannenkoeken of paaseieren in de vorm van een paashaas! Meer inspiratie nodig? Zie de foto's hieronder.