Extra smullen: De eerste aflevering van Temptation Island komt met een verrassing

Media door Roos

Yehes! 1 februari is het dan eindelijk zover - je lievelings guilty pleasure programma gaat van start. Eerder werden alle mannelijke en vrouwelijke verleiders en de deelnemende koppels al bekend gemaakt. En het wordt nog mooier, want de eerste aflevering is direct dubbel genieten geblazen.

Dubbele aflevering op 1 februari

Het lijkt erop dat ons niets meer in de weg staat om wekenlang te smullen en roddelen over de juicy details in elke aflevering. Op 2 februari zul je namelijk dubbele shifts bij het koffie-apparaat moeten draaien om na te praten met je collega's, want er staat een dubbele aflevering op het programma! Zowel aflevering 1 als 2 zal worden uitgezonden die avond.

Het lijkt erop dat de verleid(st)ers alles op alles zetten om de relaties te dwarsbomen. Eerder kregen we namelijk al een video te zien waarop het lijkt dat er in ieder geval al twee personen de koffer ingedoken zijn.. Nom nom nom!

SPOILER ALERT! - Hieronder lees je alvast een voorproefje van de afleveringen:

Aflevering 1: Twee Nederlandse en twee Belgische stellen zijn klaar voor het avontuur van hun leven. De koppels wagen zich op een paradijselijk eiland aan de ultieme relatietest. Ze reizen naar Thailand, waar ze vijftien dagen lang gescheiden zullen leven van hun partners in twee luxeresorts vol bloedmooie en wellustige vrijgezellen.

Aflevering 2: Terwijl de dames konden kennismaken met de vrijgezellen op hun resort, gingen de heren meteen op overnachtingsdate met hun favoriete vrijgezel. En dat was niet voor iedereen even makkelijk. Maar de mannen hielden zich sterk en kozen er alle vier voor om niet met de verleidsters in één bed te slapen. Vandaag komen de koppels oog in oog te staan met de singles die alles in de strijd zullen gooien om hun partners te verleiden. En dat wordt een bikkelharde confrontatie.

Bron: TV Gids

Beeld: VIJF

Lees ook: WAT?! (Seks)beelden vrijgegeven van het nieuwe seizoen Temptation Island