Dat belooft wat: foute grapjesmaker Markus in First Dates

Media door Redactie Ze.nl

Je dacht dat je alles had gezien na het opvallende optreden van diva Pascalle vorige week in First Dates? Nou, pak maar een flinke bak popcorn en gooi je voeten alvast op tafel: vanavond belooft het weer een spraakmakende uitzending van First Dates te worden. Dit keer niet door Pascalle, maar door 'grappenmaker' Markus, die op date ging met Kelly.

Bommetje

Vanaf het allereerste moment dat Kelly aan komt lopen trekt Markus zijn moppentrommel open. Als ze beslist wat ze wil drinken, zegt hij dat ze bijvoorbeeld het beste een bommetje kan nemen, omdat ze zelf een bommetje is. En ook als ze beslissen wat ze willen eten, heeft hij zijn woordje klaar. Haar oog valt op oesters, wat het enige is van de kaart dat ze niet lust. "Is wel goed voor de erotiek, hè?" antwoordt hij meteen. Way to charm a lady, Markus...

Een keer doen

Achter de schermen vertelt Kelly dat ze wel van flirten houdt, maar dat het van haar niet zo 'direct' hoeft. Markus denkt daar duidelijk anders over... Als ze zegt dat het eten er goed uit ziet, zegt hij: "Ja, maar jij ziet er ook goed uit." Kelly vraagt vervolgens of hij een bakje nodig heeft voor zijn slijm... Na de date wordt de twee voor de camera gevraagd wat ze van elkaar vinden. Zijn antwoord? Hij 'zou haar wel een keer doen hoor'. Oké dan Markus. 

Bekijk de preview hieronder:

Lees ook: Foto: Was Gordon met Rogier bij de Golden Globes?