'First Dates' Pascalle: 'Ik heb enorm veel dreigberichten binnengekregen'

Media door Laura

In de afgelopen aflevering van 'First Dates' werden Pascalle en Clint aan elkaar gekoppeld. Op papier was het een perfect stel: allebei goed verzorgd, zelfverzekerd en modebewust, maar nog voordat ze het eerste drankje achter de kiezen hadden was de bubbel al gebarsten. Pascalle bleek, tja, nogal veeleisend te zijn. Zij vond: als zij haar make-uppie deed in de ochtend, kon Clint wel even een bakkie koffie zetten. Niet alleen haar date, maar ook kijkers ergerden zich dood aan haar diva-gedrag en dat maakte heel wat los op Twitter. Pascalle heeft nu in een reactie aan Metro laten weten dat enorm is geschrokken van alle nare berichten.

Dood wensen

"Ik heb enorm veel dreigberichten binnen gekregen, dingen zoals ‘Ik hoop dat je stopt met ademen'", aldus Pascalle tegen Metro. Ze zegt dat ze de aflevering met moeite heeft teruggekeken. "De focus ligt overduidelijk op mij in de aflevering. De manier waarop dit in beeld is gebracht, had ik niet verwacht."

Lees ook: 'Arrogante' Pascalle uit First Dates maakt heel wat los op Twitter

Koffie-uitspraken is humor

Waarom zeg je dan zulke dingen, vraag je je af... "Mijn uitspraken over koffie komen voort uit mijn droge en nuchtere humor. Sommige mensen begrijpen dat en anderen nemen dit veel te serieus. Wat ik daarvan vind? Eigenlijk niet zoveel, iedereen heeft toch wel zijn eigen mening."

"Tv blijft tv"

Toch is ze verbaasd en geschrokken dat haar uitspraken zoveel los hebben gemaakt. "Veel mensen geven een oordeel over een situatie waar ze niet bij zijn geweest of over een persoon die ze niet kennen. Dat vind ik wel echt kortzichtig van veel mensen. Social media is wat dat betreft echt het afvoerputje van de maatschappij waar iedereen zijn shit kan storten over anderen. Ik schrik ervan en vind het vreemd. Tv blijft tv en dat vergeten mensen soms.”

Er zijn ook positieve dingen uit alle ophef rondom haar hoge koffie-eisen gekomen. "Ik heb enorm veel verzoeken van mannen binnengekregen. Om samen te vloggen over koffie, tot een bakje koffie samen zetten op Ibiza. Dat vind ik wel humoristisch!" Eind goed, al goed.

Lees ook: La Mante is de nieuwe spannende Netflix-serie die je wilt zien