Eh, pardon?! Rapper Boef noemt vrouwen die hem hielpen 'hoeren'

Media door Redactie Ze.nl

Rapper Boef staat er mooi op zo aan het begin van 2018. Toen hij op Nieuwjaarsdag met een lekke band langs de weg stond en drie dames hem een lift aanboden naar een optreden, wist hij ze op een wel heel aparte manier te 'bedanken'.

In het filmpje wat hij daarna op SnapChat plaatste noemt hij de behulpzame dames 'kechs', wat zo goed als 'hoeren' betekent in het Arabisch. En dan zou je misschien denken dat hij na bakken van kritiek inmiddels spijt heeft gekregen of zou betuigen? Niets is minder waar, want in een tweede filmpje gaat hij gewoon weer los. "Ik heb een paar mensen boos gemaakt omdat ik kech zeg, maar wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, met jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een kech." Say whaaaaaat?

De rapper weet trouwens ook nog eens hoe het wél hoort: “als je thuiszit, de hele dag niks doet, studeert en naar papa en mama luistert, noem ik je een vrouw.” Ahum. Wij hebben maar één bericht voor rapper Boef: ga lekker op je vinger zitten, eikel.