Lieve Gordon, Rogier is een betere keus dan Manuel en wel hierom

Media door Michelle Bakker

Al een aantal weken konden we elke donderdag meegenieten van Gordons zoektocht naar de liefde van zijn leven. Eindelijk zou de presentator het huwelijksbootje instappen, de vraag was alleen: met wie? Inmiddels zijn er nog maar twee kandidaten over: de lieve Rogier uit Leiden en de knappe Manuel uit Rome. Net als bijna heel Nederland is ook de redactie van Ze #teamrogier, dus proberen we in een laatste poging Gordon te overtuigen van die leuke Rogier. En heus, we weten echt wel dat het allang beslist en opgenomen is en dat deze overtuigingspoging geen enkele zin heeft. Maar toch. 

Van pasta word je dik

Net als van pizza, en van brood. En we weten allemaal dat je ’s lands bekendste jojo bent, Gordon. Dus wat moet je met een Italiaanse patissier? 

Met Rogier kun je eindeloos duetjes zingen onder de douche

Met Manuel ook wel, maar veel verder dan Ti Sento en een kleine greep uit het Eros Ramazotti-repertoire kom je niet. 

Leiden is leuk

En Rome niet. Nee, dat laatste is natuurlijk een geintje, maar weet je hoe leuk (en bereikbaar) Leiden is?! Kleine grachtjes, gezellige kroegjes: wij zeggen - Gordon, pak je Louis Vuittonnetjes en ga op vakantie in eigen land! Oh ja, en dan hebben we het nog niet eens over 3 oktoberrr gehad. Met een echtgenoot in Rome voorzien we vooral veel eenzame nachten en veel 'Kon ik maar even bij je zijn's door de telefoon. En dan weet 'ie nog niet eens wat je zingt.

Je staat zelf het liefst op de voorgrond

Net als Manuel, dat is tot zover wel duidelijk. Zo'n strijd uitvechten binnen een relatie? Dat kan alleen maar fout gaan. Zeker in zo'n poepklein appartementje in Rome waar het altijd 40 graden is. Ben je toch veel te oud voor, Gordon? Precies. 

De Heukeroth-dineetjes worden er een stuk gezelliger op

Heel goed Engels spreekt die zus niet van je, en dan drukken we ons nog zacht uit. Dat wordt dus een akelig ongemakkelijke aangelegenheid met een Italiaan aan de kersttafel dit jaar. Oh ja, en leg maar eens uit wat een gourmetstel is.

En natuurlijk: Rogier is de stabiele factor die jij nodig hebt

De belangrijkste reden van allemaal. Want laten we eerlijk zijn, Gordon, je hebt je fair share in labiele breakdowns gehad de afgelopen jaren. Is ook niet zo gek, wanneer je een tikje (...) grillig bent als jij. Geeft natuurlijk niet, maar Rogier is wel net de stevige wandelstok die je nodig hebt als je zelf op omwankelen staat. 

Foto's: BrunoPress

Lees ook: WTF: Toekomstige man van Gordon moet SOA-clausule tekenen
Even gluren: Eerste beelden Gordon's vrijgezellenfeestje