WTF: Toekomstige man van Gordon moet SOA-clausule tekenen

Media door Redactie Ze.nl

Al weken zijn we aan de buis gekluisterd: welke man weet het hart van Gordon te veroveren in Gordon Gaat Trouwen en slaat hem voorgoed aan de haak? Op dit moment zijn er nog vijf kandidaten over in de race om het hart van de presentator. Maar trouwen met Gordon? Dat gaat niet zomaar...

Gordon Gaat Trouwen

Wurgcontract

De aanstaande hubby van Gordon krijgt namelijk een fors wurgcontract onder ogen, als we De Telegraaf mogen geloven. Het is maar net wat je romantisch noemt natuurlijk, maar hoogstwaarschijnlijk bittere noodzaak. De notaris gaat namelijk uit van zogenaamde ‘koude uitsluiting’, wat inhoudt dat Gordons bezittingen zoveel mogelijk worden beschermd, zo blijkt uit de concept-akte.

SOA-clausule

En heeft Gordons toekomstige echtgenoot de verkeerde intenties, dan heeft 'ie dikke vette pech: want er valt geen financieel slaatje te slaan uit het huwelijk. Bovendien geldt er voor alle kandidaten een geheimhoudingsplicht. Als ze toch hun mondje voorbij praten, mogen ze 10.000 euro dokken. En dan het meest opvallende punt uit de akte: er moet een gezondheidsverklaring getekend worden: ‘Ondergetekende verklaart dat hij geen overdraagbare aandoening heeft die gevaar kan opleveren (te denken valt aan een SOA, hepatitis, HIV, aids)’. 

Lees ook: 
Gordon valt voor Italiaan in Gordon Gaat Trouwen maar kijkers maken andere keuze
Even gluren: Eerste beelden Gordon's vrijgezellenfeestje