Lekker gluren: de eerste verleidster van Temptation Island is bekend

Media door Roos

Temptation fans opgelet! We hebben een heel sappig nieuwtje voor jullie. Namelijk dat één van de verleidsters van het nieuwe seizoen vermoedelijk bekend is. Volgens Flair België heeft de betreffende dame haar mond voorbij gepraat. Afgaande op haar foto’s is het een dame die voor aardig wat opschudding kan gaan zorgen…

Verdachte foto's op Facebook

Ondanks de geheimhoudingscontracten lekt er toch ieder jaar weer voortijdig informatie doordat mensen hun mond voorbij praten of foto’s op social media plaatsen. Dat is nu ook het geval met verleidster Yana Daems. Hoewel zij eerder ontkende deel te nemen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island, heeft ze wel heel veel foto's op Facebook geplaatst van een tripje naar Thailand. En laat dat nu net toevallig ook de plek waar Temptation Island 2018 wordt opgenomen. 

Lees ook: Hoera: Temptation Island komt sneller terug dan verwacht! En er is nog een verrassing...

De nieuwe Pommeline?

Met haar blonde haar, piercings en tattoos lijkt Yana verdacht veel op een van de verleidsters van vorig seizoen, namelijk Pommeline. En dat is vast geen toeval, want in de wandelgangen wordt al flink gespeculeerd over een terugkeer van Merijn en Pommeline in dit seizoen Temptation Island. Alleen dit keer als stelletje.. 

In een Q&A reageert het stel op het gerucht van hun deelname aan Temptation Island 2018. “Wij kunnen daar niks over zeggen”, zegt Merijn en wendt zich tot Pommeline met de woorden: “Maar ja dat zullen ze vast wel zien denk ik, toch?” Zij wuift de vraag snel weg met “volgende vraag!” Hmm, daar kan ieder het zijne van denken, maar één ding is zeker: als het waar is krijgen ze het met verleidster Yana waarschijnlijk zwaar te verduren. 

Bekijk hieronder de hele Q&A van Merijn en Pommeline. Vanaf minuut 9:50 gaat het over de brandende vraag van menig Temptation fan.

Lees ook: Dit kun je verwachten van het nieuwe seizoen van Will & Grace