Seks & relaties / Relaties
Relaties

Verloofd? Met deze tips maak je de perfecte ‘nailfie’

Je hebt JA gezegd! Voordat je verzeild raakt in alle bruiloft gekte is er één ding dat je te doen staat: de buitenwereld laten weten hoe prachtig je verlovingsring is. Nu is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want de ultieme ‘nailfie’ (jawel, een selfie van je nagels) maak je niet zomaar. Geen zorgen, met deze tips wordt jouw nailfie jaloersmakend mooi. 

1. Zet je ring in het zonnetje

Een nailfie is dus een selfie van je nagels. Of in dit geval van je nagels én prachtige verlovingsring. Bij een foto van je verlovingsring wil je deze maximaal in het zonnetje zetten. Zorg er dus voor dat je nagels zo min mogelijk aandacht trekken. Dat betekent: verzorgd, maar onopvallend. Kies daarom voor een nude kleur en kort (maar niet te kort) geknipte nagels. Zoals Game of Thrones actrice Sophie Turner hieronder. 

 

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

 

2. Verzorg je handen, maar sla niet door

De simpelste manier voor stralende handen is door er wat handcrème op te smeren. Doe wel eerst je ring af en masseer de creme goed in je nagelriemen. Gebruik geen olie voor je nagelriemen, je wil namelijk niet dat het lijkt alsof je net met je handen in een zak chips hebt gezeten. Extra tip: zijn niet al je nagels goed geknipt? Verberg ze dan gewoon.

Lees ook: Dit zijn de 7 mooiste trouwjurktrends voor 2018

 

A lifetime with you... 💍✨ . . . #theauroradiamond #morebrilliantmorebeautiful #theauroracut #beyondperfect

A post shared by The Aurora Diamond™ (@theauroradiamond) on

 

3. Zorg voor een mooie achtergrond

Zoals met elke nailfie is de achtergrond van de foto bepalend voor de sfeer die je neerzet. Je kunt kiezen voor een neutrale achtergrond, zoals een tafel of een muur, zodat alle aandacht naar je ring gaat. Ook kun je de achtergrond gebruiken om te laten zien waar je ten huwelijk bent gevraagd. Zet champagneglazen of je partner bijvoorbeeld op de achtergrond en de ring op de voorgrond. Zorg er alleen voor dat het niet te druk wordt. Een mooi voorbeeld is hoe actrice Margot Robbie het heeft gedaan op de foto hieronder. 

Lees ook: ’s Werelds eerste warenhuis voor bruiloften is geopend en je wil erheen

 

A post shared by @margotrobbie on