Hoera! Eén van je lievelingsfilms uit de jaren 90 krijgt een tv-serie

Media door Laura

Stop de persen! Dit weekend is bekend gemaakt dat er een serie wordt gemaakt gebaseerd op de klassieker onder de klassiekers uit de jaren 90. We hebben het natuurlijk over dé leukste Britse romkom ooit... *tromgeroffel* Four Weddings and a Funeral!

four wedding funeral

Four Weddings en wat?

Laat ons even je geheugen opfrissen... 'Four Weddings' gaat over de stuntelige Charles (gespeeld door Hugh Grant, wie anders?) die tijdens bruiloft nummer één smoorverliefd wordt op de Amerikaanse Carrie (gespeeld door Andie McDowell. Ondanks zijn klunzigheid belandden ze samen in bed. Carrie vertrekt weer naar Amerika en blijkt verloofd te zijn. Charles doet bij de volgende drie bruiloften en een begrafenis er alles aan om Carrie voor zich te winnen.

Lees ook: Foto's: Zo ziet de dochter van Reese Witherspoon en Ryan Phillippe er nu uit

Vijf seizoenen

Het project staat momenteel nog in de kinderschoenen, maar het is wel bekend dat actrice, schrijfster en producent Mindy Kaling, bekend van The Mindy Project en The Office, verantwoordelijk zal zijn voor het produceren van de serie. Net als in de film, zal de serie een groep vrienden volgen die samen vier bruiloften en - je raadt het al - een begrafenis bijwonen. Elk seizoen zal zich focussen op één evenement, meldt Stylist. Dat betekent dus dat er waarschijnlijk vijf seizoenen zullen komen! Wuuuuut.

 

Heavy drama for the weekend.

Een bericht gedeeld door Mindy Kaling (@mindykaling) op

'Four Weddings' was een enorm succes dankzij de droge, Britse humor, maar het is niet nog bekend of de serie zich zal afspelen in de Verenigde Staten of Engeland. We houden je op de hoogte!

Lees ook: Wow: Zo ziet Eleven uit Stranger Things er in het echt uit