Video: Au! Ryan loopt pijnlijk blauwtje in All You Need is Love

Media door Redactie Ze.nl

Een pijnlijk stukje televisie dit weekend op RTL. Te zien is hoe Ryan tot over zijn oren verliefd is op Lisa, en dit wil hij haar dolgraag vertellen. Wanneer Robert haar opzoekt tijdens haar werk en hij haar Ryans boodschap in de welbekende caravan laat zien, is haar reactie echter niet helemaal wat iedereen hoopte...

Tinder

De boodschap is duidelijk: Ryan is stapelverliefd op Lisa, die hij drie jaar geleden leerde kennen via Tinder. Sindsdien hadden de twee geregeld contact met elkaar en hebben ze elkaar, ondanks de afstand, regelmatig opgezocht. Dat liep voor Ryan uit op een fikse verliefdheid, maar Lisa is duidelijk: "Verliefd? Nee dat ben ik niet". 

Zoen

Als Robert ten Brink vervolgens vraagt of ze dit hem persoonlijk wil vertellen, zegt ze dat ze dit liever telefonisch doet. "Maar... hij staat hier nu buiten." Die had Lisa even niet aan zien komen. Als Robert hem vervolgens de caravan binnenhaalt, geeft Ryan haar verwachtingsvol een dikke pakkerd op haar wang. En of dat al niet pijnlijk genoeg is, vertelt ze hem eerlijk wat zij voor hem voelt, en dat zag Ryan op zíjn beurt niet aankomen.

Bekijk de video hier vanaf minuut 22:50: 

Lees ook: Echt meisje van plezier: De bizarre appjes en telefoontjes van mijn klanten