Expeditie Robinson: na de samensmelting werd er flink aan elkaars oorlellen gelikt

Media door Roos

Het was gisteren weer een roerige aflevering op het eiland van de Robinsonners. Het langverwachte moment van de samensmelting was dan eindelijk daar! Er werd gevloekt, gekokhalsd en aan elkaars oren gelikt. Met als hoogtepunt natuurlijk ‘Kim Yung Soundos’ (aldus Twitteraars) die de Robinsonners vanaf de overwinningstafel aanmoedigde. Of moeten we zeggen, afblafte? Pas op: spoiler alert!

Bron: RTL XL

Conditie van een wijkagent

Tijdens de proef om de samensmelting moesten de twee teams starten in een roeiboot en een rondje varen. Carlos hielp kampje geel al met een achterstand door verkeerd te sturen, maar haalde uiteindelijk heel kamp rood in met een sprintje de berg op. Bij Danny ging het niet zo lekker, want hij had naar eigen zeggen "de conditie van een wijkagent". Hoewel Carlos als eerste boven was, ging het knopen oplossen niet zo lekker. En ‘Kim Yung Soundos’ die hem maar opmerkingen bleef toeschreeuwen met een volle mond kroepoek hielp ook niet echt. Ze wist zonder mee te doen, toch flink wat aandacht op te eisen tijdens de proef. Hij was als laatste over met Shelly en wist na lang prutsen dan tóch de knoop op te lossen. Number one fan Imke kon haar geluk niet op en besprong Carlos als een verliefd hertje.

Lees ook: Expeditie Robinson: na Soundos is het nu Niels die kijkers op de zenuwen werkt 

Wormen eten

Terwijl de uitgelaten samensmelters aan hun feestmaal begon, had Shelly nog één kans om in the game te blijven: een eetproef afleggen tegen Marlé. Shelly verbaasde heel Nederland toen ze direct aanviel op de wormen, embryo-ei en rauwe kippenklauw. Blijkbaar had ze honger, want ze liet Marlé ver achter zich en won de proef. Marlé moest naar huis na ruim 2 weken op een eiland voor zich uit gestaard te hebben. 

Hippiecamping

Na het feestmaal en de wijn die flink had gevloeid werden de Robbers naar hun gezamelijke eiland gebracht, waar de sfeer er goed in zat. Maar niet bij iedereen… Kaj en Danny voelden zich niet thuis en hadden het gevoel dat ze ‘op een hippiecamping waren beland’. Kaj: “Ze likken nog net niet elkaars oorlellen schoon”, waarop Danny droog opmerkte: “Wij zijn net die twee muppets op het balkon.”

Lees ook: Jesaja (23) uit 40 Dagen Zonder Seks vergelijkt vrouwen met een frikadel speciaal