3 x De leukste slimme sieraden aan jouw hand

Lifestyle door Anke Horstman

Nog nooit gehoord van een Smart Ring? Well, then step up your game! Deze slimme sieraden zijn al een tijdje in opkomst en zijn er juist niet alleen voor gigantische nerds. Ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en vormen om zo goed mogelijk te combineren bij jouw outfit!

Ringly

Maak kennis met Ringly. Deze hoogwaardige ring is bezet met een edelsteen en een chip erin. Hij gaat trillen, zodra je gebeld wordt of een appje binnen krijgt! Elke notificatie heeft zijn eigen trilstand (klinkt een beetje dirty) en de ring kan oplichten tot wel vijf verschillende kleuren. Zo hoef je niet constant op je smartphone te loeren, terwijl je nog in vergadering zit.

Deze spatwaterbestendige smart ring is er in 6 verschillende kleuren: van Tourmalated Quartz tot Purple Jade.

OURA Ring

Mocht je slaapproblemen hebben, dan kan dit een interessante sieraadkeuze zijn. OURA is namelijk een fashionable sleep tracker. Hij houdt precies bij hoe en wanneer je slaapt. In de bijbehorende app kun je alle gegevens inzien en krijg je bovendien advies hoe je jouw nachtrust kunt verbeteren. Na een onrustige nacht, bijvoorbeeld eerder naar bed gaan, of misschien heb je op dat moment meer baat bij een rustgevende oefening. Dit alles om het beste uit je (volgende) dag te halen.

Verkrijgbaar in de kleuren Arctic White, Mirror Black, Stealth Black voor een prijs van 299 dollar. Wel een beetje prijzig dus!

Orii

Orii is de next generation smart ring! Hij is misschien wat minder fashionable dan Ringly en de OURA Ring, maar dat maken zijn functies meer dan goed! Met Orii kun je bellen namelijk. Yes! Zet je ring dragende hand net onder je oor, en voila, dankzij botgeleiding kun jij allerlei telefoontjes aannemen. Het ziet er misschien een beetje raar uit in eerste instantie, maar geloof me dat dit gaat een ware hit worden. Met Orrii ben je beter verstaanbaar dan de meeste oproepen die je nu voert en bovendien kun je Siri ook aansturen met deze ring. Say whaaaaattt!?

Dit artikel is geschreven door Anke van Techgirl