6 x De beste cadeautips voor je partner

Het is elk jaar weer een gepuzzel: wat doe je jouw vriend of man nú weer cadeau voor zijn verjaardag? Ben je door je inspiratie heen, dan kunnen wij je helpen met wat ideetjes om jouw wederhelft alsnog te verrassen. Komen ze!

1. Een mooie koptelefoon

Is jouw partner gek op muziek? Een mooie koptelefoon kan zijn beleving van z'n lievelingsmuziek naar nóg een hoger level tillen. En... het ziet er nog goed uit ook. 

2. Een nieuw overhemd

Misschien niet het meest origineel, maar wel altijd gewenst: een aantal mooie overhemden. Fijn voor zijn-, maar vooral ook fijn voor jouw ogen. 

3. Een nieuw koffieapparaat

Elke koffiedrinker weet: goede koffie is essentieel. Wat dacht je daarom van een mooie espressomachine? Of gloednieuw cupjesapparaat?

4. Kaartjes voor een voetbalwedstrijd (in het buitenland)

Is je vriend of man een groot voetbalfan? Regel dan twee kaartjes voor zijn favoriete club. Afhankelijk van je budget kun je er ook voor kiezen om een weekend naar het buitenland te gaan en daar een voetbalwedstrijd bij te wonen. Een Engelse voetbalwedstrijd is zó sfeervol dat zelfs niet-voetbalfans het geweldig zullen vinden!

5. Horloge

Een outfit is pas écht af met een mooi horloge, dus wellicht kun je hem daar mee verrassen? Onze tip: kijk eens voor een G-shock horloge. Mannelijk en stoer!

6. Ballonvaart

Niet geschikt voor de partner met hoogtevrees, maar voor alle anderen is dit een onvergetelijke ervaring. En buiten dat ook nog eens bijzonder romantisch!