Zo ben je snel up-to-date met Game of Thrones (óók voor beginners)

Media door Commerciële Redactie Ze.nl

De zomer kan ons niet snel genoeg voorbij gaan, want: Winter is coming. En sneller dan je denkt, want over een paar weekjes brandt het nieuwe, zevende seizoen van Game of Thrones los. Vanaf 17 juli kunnen we ons hart weer ophalen aan de epische drama’s van onder andere Daenerys, Jon, Cersei en Arya. Maar eh… eerlijk is eerlijk. Nog nooit Game of Thrones gekeken? Of vergeet je wel eens hoe het ook alweer zat met al die verschillende personages en verhaallijnen? Geen paniek, ruim 60 uur aan afleveringen terugkijken is niet nodig. Er is nu een heel handig trucje om in no time helemaal up-to-date te zijn.

guide of thrones ziggo

Guide of Thrones

Houd je van Game of Thrones of zou je er graag aan willen beginnen? Dan moet je bij Ziggo zijn. Niet alleen is de provider de enige die de serie mag uitzenden in Nederland (zo vertellen we je hoe je toegang krijgt), ook hebben zij de Guide of Thrones gelanceerd. Een heel handige messengertool die je alles kan vertellen over de afgelopen zes seizoenen. Helaas: spoilers over seizoen 7 verklapt de chatbot niet…

Op elke moment van de dag is de chatbot via je computer, tablet of mobiel bereikbaar om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Dus ook als je midden op de dag bedenkt dat je helemaal niet meer weet hoe het ook al weer zat met de kill list van Arya of die mysterieuze ketting van Melisandre. 

Zo werkt het

Of je nu een doorgewinterde fan bent of net komt kijken in Westeros, deze gids is een musthave voor elke (beginnende) Game of Thrones-kijker.

Je opent de Guide of Thrones heel gemakkelijk via ziggo.nl/messenger. Je komt terecht in Facebook Messenger. De chatbot vraagt je gelijk of je alles al gezien hebt of niet. Zo voorkom je als GoT-leek dat je de grootste onthullingen niet voor je gespoild worden.

 

game of thrones ziggo guide of thrones

De interactieve guide begrijpt wat jij wil weten aan de hand van de emoji’s die je stuurt. Vanuit elk antwoord kun je doorklikken naar verdere informatie over een personage of verhaallijn. Ook kun je kiezen voor ‘shuffle’ voor random feiten.

 

ziggo game of thrones guide of thrones

Game of Thrones exclusief kijken bij Ziggo

Sta je al maanden te trappelen om ein-de-lijk het zevende seizoen te bekijken? Of ben je pas net gezwicht voor de verslavende serie? Game of Thrones kijk je alleen bij Movies & Series XL en L van Ziggo. Waar (nacht)wacht je nog op? Ga naar ziggo.nl/GoT om nog meer over de serie te bekijken.

 

Lees ook: Deze plekken moet je bezoeken als je van Game of Thrones houdt

©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are property of Home Box Office, Inc.