Carrièreswitch? Disneyland Parijs zoekt slechterikken

Werk & studie door Michelle Bakker

Geen idee of je huidige baan het nu werkelijk helemaal is voor jou? Tijd voor een carriereswitch? En ben je ook nog eens een beetje theatraal aangelegd? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat Disneyland Parijs de uitkomst biedt. Het Franse attractiepark is namelijk op zoek naar slechterikken! 

Momenteel is Disneyland Parijs druk bezig om audities over de hele wereld te organiseren om hun 25-jarig bestaan te vieren. Zo krijg je de kans om te laten zien wat je kunt in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Noorwegen of Dublin. Waar Disney precies op zoek naar is? Een Cruella de Vil uit 101 Dalmatiërs (1.70m - 1.75m), Malafide uit Doornroosje (1.75m - 1.85m), Gaston uit Belle en het Beest (1.83m - 191m) en een Dr. Facilier uit De prinses en de kikker (1.80m - 1.91m). Een talenknobbel is gewenst, want kandidaten moeten zowel Engels als Frans spreken. Verder moet je 18 jaar of ouder zijn en zonder make-up op de auditie verschijnen.

 

Cruella de Vil #CruelladeVil #1001Dalmatians #Disney #waltdisney #animation

Een bericht gedeeld door george Rodriguez (@georgey_the__collector) op

 

I've got friends on the OTHER SIDE!!! #neworleans #drfacilier #papalegba #princessandthefrog #voodoo

Een bericht gedeeld door Vageli Skourtis (@vageli25) op

Dus heb je altijd al gedroomd een rol als professioneel Dalmatiër-viller of kwaardaardige tovenares? Solliciteren voor slechterik in Disneyland Parijs kan hier!

Lees ook: Droombaan: dit bedrijf zoekt een chocoladeproever