Flopwip: het vastgevroren ijsblokje

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 29-jarige Merel over haar flopwip: die keer dat ze samen met haar vriend met ijsblokjes experimenteerde.

Merel: “Ik was al een paar jaar samen met mijn vriend, toen ons seksleven een beetje begon in te dutten. We vonden allebei dat we het nieuw leven in moesten blazen en begonnen te experimenteren. We gingen een weekendje weg, kochten seksspeeltjes en masseerden erop los. Dat was allemaal reuze leuk en lekker. De vonken vlogen er weer vanaf, maar wij waren nog lang niet klaar met experimenteren..."

"Op een broeierig warme avond in augustus kwam mijn vriend ineens aan lopen met een zak ijsklontjes. Hij had een brede grijns op zijn gezicht en ik wist al hoe laat het was. We begonnen te zoenen en hij trokken de kleren van elkaars lijf. Het zoenen werd steeds heftiger tot hij abrupt stopte en met zijn tong een spoor over mijn buik naar beneden trok. Ik kreeg al kriebels in mijn buik, maar in plaats van verder te gaan met zijn tong, pakte hij een ijsklontje en legde die op mijn schaamlippen. Maar toen hij hem er weer af wilde halen, ging het mis."

'"Ken je die kerstfilm, waarin een jongetje met zijn tong aan een paal vast komt te zitten? Precies dat gebeurde dus ook bij ons. Het ijsklontje kwam vast te zitten aan mijn lady parts en ik begon in paniek te raken. De kou van het ijsklontje verspreide zich over mijn vagina en dat was heel vervelend. Hard trekken deed ook zeer en mijn vriend zat daar maar zonder iets te doen. Na de 90 langste seconden van mijn leven sprong hij eindelijk op, rende naar de badkamer en kwam terug met een kom warm water. Daarmee kregen we het ijsblokje gelukkig los. Never again!"

Lees ook: Topwip: Het spontane trio'tje met mijn huisgenoot