Topwip: Het spontane trio'tje met mijn huisgenoot

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week de topwip van Maureen, die vertelt over die ene vrijpartij die ze had met haar Tinderdate… én haar huisgenoot.

Maureen (31): “Hoewel de app er wel om bekend staat, gebruikte ik Tinder nooit voor seks. Tot die ene avond. Ik had met David afgesproken, die met zijn sexy foto’s en gezellige praatjes me helemaal in had gepakt. Ik had genoeg dates gehad die tegenvielen in real life, maar David was net zo mooi als op de foto’s en ook nog eens lang, met een volle bos donkerbruin haar.”

“Die avond was zo leuk, dat we diezelfde week nog eens af besloten te spreken. Zaterdagavond was het zover. Na een gezellige avond van drinken in de kroeg belandden we tamelijk aangeschoten bij mij thuis. Al zoenend liepen we de huiskamer binnen, waar Tess - mijn huisgenote, net op de bank was neergeploft na een avondje kroegen. Met z’n drieën kletsten we wat over de avond en ik zag dat Tess minstens zo gecharmeerd van David was als ik.”

“Toen Tess even naar de wc ging, begon David mij te zoenen en aan mijn borsten te zitten. Spannend, vond ik - want ze kon elk moment binnen komen. Dat gebeurde, maar in plaats van te stoppen, ging David gewoon door. Ik keek Tess recht in haar ogen aan en zag dat ze zich een beetje ongemakkelijk voelde. ‘Zal ik maar gaan?’ vroeg ze, en wilde al aanstalten maken naar de deur. Maar tot mijn verbazing had David hele andere plannen. ‘Van mij mag je best blijven hoor…’ vragend keek hij mij aan. Ik keek Tess aan, en Tess keek mij aan. Gaat dit echt…? Gaan we echt…? In een oogwenk was het beslist: fuck it, dit gaan we doen.”

“Wat volgde was ontzettend spannend: seks met een vrouw was compleet nieuw voor mij. Niet voor Tess, die had me al eens verteld over haar seksuele escapades met een vrouw. We gingen met z’n drieën compleet in elkaar op en vielen daarna als een blok in slaap. ’s Morgens hebben we er nog hard om gelachen met z’n drieën. Daarna hebben we nog een aantal keer een trio gehad, totdat David een vaste relatie kreeg met een ander meisje. Tess en ik zijn nog steeds vriendinnen en huisgenoten. Soms hebben we het er nog over en we moeten altijd lachen, maar spijt heb ik zeker niet!”

Lees ook: Flopwip: Het bloedbad in het Turkse stoombad