Sekshoroscoop week 19: 8 mei t/m 14 mei 2017

Liefde door Redactie Ze.nl

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 19. 

Sekshoroscoop week 19

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Je bent deze week wel in de mood voor een avontuurtje door de achterdeur, maar bedenk wel van tevoren dat je hier pas echt van kunt genieten met een beetje glijmiddel. Als dat op blijkt te zijn, overweeg je nog even om de olijfolie uit de keuken te pakken. Een goed idee? Nee dus, want je bed stinkt onherroepelijk naar een Italiaans aanrecht en er zit meer vet in je haar dan op zijn piemel.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Eindelijk, mooi weer! De lente schudt jouw libido flink wakker deze week. Ben je in een relatie? Zoek dan samen een fijne plek in de buitenlucht op om je lusten te beantwoorden: het Hollandse windje door je haren haalt het beste in je naar boven en je verrast jouw liefde met een uitgebreide orale verwenpartij. Geen relatie? Hou je ogen dan goed open, want een potentiële sekspartner houdt zich schuil op een zonnig terras.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Na een week van wat minder activiteit tussen de lakens ben je keihard terug van weggeweest en hoe! Alles om je heen windt jou op: zelfs van een eenvoudig fietstochtje naar de supermarkt weet je al schurend over je zadel een geil feestje-voor-1 te maken. Je bedpartner heeft in eerste instantie wat moeite met deze houding als een krolse kat, maar gaat er al snel in mee: een absolute feestweek!

Stier (21 april t/m 21 mei)

Relatie of niet, dit is de week dat je je liefde voor masturbatie weer helemaal hervonden hebt. Wat kan het toch lekker zijn om jezelf af en toe eens flink te verwennen. Pas op met teveel gevinger: je hebt je vingers ook overdag nog nodig om je mailbox weg te werken.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Jij straalt deze week als nooit tevoren! Zou het door het mooie weer komen? Wat de oorzaak ook is, je bent als seks op een stokje en iedereen kan niet stoppen met naar JOU te kijken. Single? Maak er dan gunstig gebruik van en vraag je long time crush mee op date. Je moed zal beloond worden met een wel heel happy end.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Je bent deze week maar moeilijk te porren voor een potje seks, totdat je besluit een pizza te bestellen. Je bezorger is zó knap dat je in één klap je seksdrive weer terug hebt. Maar wat nu? Nog een pizza bestellen dan maar?

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Voor nét dat beetje extra besluit je deze week een afspeellijst met muziek te maken, speciaal en alleen voor tijdens het vrijen. Je raakt zo enthousiast dat je een lijst van maar liefst 250 nummers bij elkaar weet te zoeken. Maar in al je enthousiasme raakt er tussen d’Angelo en Marvin Gaye ook een onvervalste Hazes-plaat verzeild. Jullie geilheid verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer De Vlieger uit je speakers schalt.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Of je nu een relatie hebt of niet, iemand op jouw werk weet je aandacht te strikken. Elke keer wanneer hij of zij voorbij komt wordt je overvallen door een kriebel onderin je buik. Heb je een relatie? Pas dan op, en laat je niet leiden door je piekende seksdrive want je zet meer op het spel dan je lief is. Liever loop je even naar de wc om wat stoom af te blazen. Sla bijvoorbeeld eventjes de hand aan jezelf en get it out of your system. Wel oppassen met wc-deuren die boven- en onderaan open zijn.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Weegschaal, het is tijd voor iets nieuws in bed. Heb je al jaren dezelfde bedpartner? Ruil ‘m dan niet in, maar haal wat nieuwe speeltjes in huis. Je verrast er niet alleen jezelf, maar ook je bedpartner mee. In positieve zin! Heb je geen relatie? Bedenk dan eens hoe je iets vernieuwends voor jezelf in bed kunt creëren. Een triootje misschien?

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Na een rustige week ben je weer helemaal on fire. En waar je normaal na een halfuurtje toch hier en daar wat kramp krijgt, lijk je het nu uren vol te kunnen houden. Heeft iemand stiekem iets in je drankje gedaan, Schorpioen? Let op: ga wel op tijd naar bed, anders komt er niets van slapen terecht en je wilt natuurlijk niet dat je werk te lijden heeft onder jouw onbegrensde lusten.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Je kunt je hoofd niet leeg krijgen deze week en je niet focussen tussen de lakens. Vervelend, want hoe goed je bedpartner ook zijn of haar best doet: naar een fijn climax toewerken gaat niet. Zijn de zorgen in je hoofd het echt waard om je orgasme daarvoor mis te lopen? Don’t think so! Laat het los, en laat je gaan!

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Jouw bedpartner heeft maar geluk met jou, Steenbok. Deze week heb je ineens kneiterveel zin om de ander uitgebreid oraal te verwennen. Zo heftig en lang, dat je aan de daad niet eens toekomt. Als blijkt dat er andersom maar weinig animo is voor een stevige likpartij, ben jij not amused. Wat egoïstisch! Ach, dan maar een ouderwets nat vingertje bij jezelf halen.

Lees ook: 15 x eten als afrodisiacum: geef je seksdrive een boost