Seks & relaties
Seks & relaties

VRIJ-dag: Deze rare dingen werden tegen jullie gezegd in bed

Reageer 0

Seks kan zo ongeveer het fijnste zijn wat er is, maar in the heat of the moment kunnen er uitspraken worden gedaan waar je ter plekke van zou opdrogen… Slip of the tongue of een ware dealbreaker? Wij vroegen onze lezeressen wat het vreemdste is dat zij ooit hebben gehoord tussen de lakens.

Lisa (32): “Ik nam ooit een jongen mee naar huis die ik diezelfde avond in een café had leren kennen. Hij was een beetje een nerd en heel verlegen, maar iets in hem vond ik aantrekkelijk. Nadat we wat zoenden op de bank verplaatsten we naar mijn slaapkamer. Daar bleek hij een stuk minder verlegen dan in de kroeg. Toen we het voorspel eenmaal gehad hadden en we overgingen tot ‘de daad’ riep hij plotseling “Ik ga je neuken! Ik ga je heel hard neuken!” En niet een keer, maar een paar keer achter elkaar, zo hard dat mijn huisgenoot het ook had gehoord en op de muur klopte of het niet iets zachter kon. Gênant.”

Mandy (29): “Ik datete al een tijdje met dezelfde jongen. Een knappe, stoere gast. Echt een macho. Na een paar dates doken we met elkaar het bed in. Het werd al snel duidelijk: deze man was een prater in bed. Hij kreunde van alles in mijn oor: hoe geil hij me vond, hoe lekker ik er uitzag, hoe mooi hij mijn borsten vond. En ook… hoeveel ik hem aan zijn moeder deed denken. Ik duwde hem van me af en keek hem met grote ogen aan. Hij zag er het kwaad niet van in, maar ik vond het toch een behoorlijke afknapper.”

Marjet (30): “Toen ik in Indonesië op vakantie was ontmoette ik een Duitse jongen waarmee ik een paar dagen optrok. Na een dronken avond belandden we bij mij in de hut waar we begonnen te vozen. “I love the way your pussy smells”, hijgde hij in mijn oor. Ik deed maar net of ik het niet hoorde, vond het een beetje gênant ofzo. En of dat nog niet genoeg was zei hij: “Your pussy makes me so horny, I love a little bit of fishy”. Mijn hemel! Ik schaamde me dood! Ik ben na de seks meteen onder de douche gesprongen en heb hem de rest van mijn vakantie gemeden.”

Lotje (34): “Terwijl ik mijn best deed mijn ex oraal te plezieren leek hij met iets heel anders bezig te zijn. Na een paar minuten schrok hij op: “Shit, mijn moeder is morgen jarig! Ik mag niet vergeten morgenochtend nog even een cadeautje te kopen.” Terwijl ik met zijn piemel in mijn mond zat, denkt hij aan de verjaardag van zijn moeder?! Ik ben meteen gestopt en ging slapen.”

Sanne (37): "Op de reünie van mijn middelbare school kwam ik mijn oude vriendje tegen. Grappig, er was meteen weer een klik. Deze avond gingen we echter verder dan op ons 15e: we belandden bij elkaar in bed. Hij zoende zo heerlijk en ook het voorspel was fantastisch. Toen hij bij me naar binnen ging hoopte ik op een spetterend einde, maar mijn mood zakte onder het vriespunt toen hij me 'hoer' begon te noemen. "Lekker sletje! Dat vind je lekker hè, vieze hoer." Verbouwereerd was ik, en ik vroeg of hij daarmee op wilde houden. Hij vond me een aansteller, volgens hem was het puur geile bedpraat. Nou sorry, maar van sletje en hoer raak ik niet opgewonden... Meneer had iets teveel porno gekeken gok ik."

Lees ook: VRIJ-dag: Zo denken lezeressen over kontlikken

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen