Kijken! Love Actually vervolg eindelijk te zien

Media door Laura

Het was het beste nieuws wat we in tijden hadden gehoord... Er zou een vervolg komen op de beste kerstfilm ooit: Love Actually. Regisseur Richard Curtis heeft het geflikt om bijna alle acteurs na 14 jaar (!) weer bij elkaar te brengen voor het goede doel. En wij hebben 'm!

love actually vervolg

De film staat namelijk in het kader van Red Nose Day, een nationale dag in Engeland waar massaal geld wordt ingezameld voor het goede doel. Het vervolg heet daarom ook geheel toepasselijk: Red Nose Day Actually.

Handgeschreven borden en dansmoves

De korte film van 15 minuten start met ‘Keira Knightley’ en haar vriend. De iconische scène waarbij de beste vriend van haar man (gespeeld door acteur Andrew Lincoln) voor de deur staat met handgeschreven borden wordt dunnetjes overgedaan. Ditmaal met een héél verrassende uitkomst. Hugh Grant a.k.a. Prime Minister danst nog steeds van de trap af en Rowan Atkinsons personage is nog altijd een kei in giftwrapping.

Een verdrietig detail is dat één populair stel uit de kerstklassieker niet meedoet. Vanwege het overlijden van acteur Alan Rickman in 2016 wilde zijn onscreen vrouw Emma Thompson liever niet meewerken.

In totaal heeft Red Nose Day al 82,73 miljoen euro opgehaald, mede dankzij deze film.

Geniet ervan!


Love Actually 2017 update door TheBestViews

 

Lees ook: 7 Netflix geheimen om meer uit je account te halen