5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 7

Media door Michelle Bakker

Het elfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw kabbelt rustig voort en gisteren was het alweer de beurt aan aflevering 7 van de internationale zoektocht naar de ideale boerin. Alle boeren hebben nog twee dames rondlopen en maken zich op voor hun beslissende keuze. Vijf conclusies die we kunnen trekken na Boer Zoekt Vrouw aflevering 7.


Beeld: KRO-NCRV

Friezinnen zijn zo nuchter niet. Jazeker, Alberdien liet namelijk weten goed gestemd te zijn over de aura van Olke. Say what, Alberdien?

Herman is nog bleuer dan we dachten. Dat de 24-jarige boer uit Frankrijk nog nooit een broekje had opengefriemeld, a la, maar Herman blijkt ook nog nooit gezoend te hebben. Dan de vraag: gaat hij voor Anne of voor Fleur? In het vooruitzicht van volgende week lijkt hij er al uit te zijn. Wij zouden er ook niet gek van staan te kijken als hij uiteindelijk een van de cameramannen kiest.

David weet niet zo goed complimentjes te geven. “Je lijkt echt op mijn moeder” willen we in ieder geval niet horen, David.

Olke luistert goed naar Yvon. “Flirt toch eens met ze!” gaf de blonde presentatrice vorige week als advies. En dat deed ‘ie. In de hottub deed hij wat pushups en in de bosjes gaf hij zijn ‘Sunshine’ Sandra een paar kusjes. Daar bloeit iets op!

Marc loopt op Crocs. Oh lord.

Lees ook: 5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 6