Deze nieuwe hotspot in Amsterdam ga je geweldig vinden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Werken op een inspirerende plek terwijl de koffie voor je wordt ingeschonken en je wentelteefjes worden klaargezet? Of bijpraten met je vriendinnen onder het genot van een heerlijke cocktail en exotische bites? Het kan allemaal in deze te gekke nieuwe hotspot. Klinkt niet verkeerd hè, nee dat dachten wij ook. Let us introduce you to: the Kanarie Club.

De Kanarie Club bevindt zich in De Hallen en wij zijn al helemaal fan van dit toffe concept. De combinatie van bar, restaurant, lounge én werkplek zorgt voor een fijne sfeer. Het betekent ook dat het altijd wel een goed moment is om naar de Kanarie Club te gaan. 'Het is geschikt voor werkduiven, vroege vogels, nachtuilen én knalkanaries', zoals ze zelf zeggen.

Zo kun je na een dagje keihard typen op je laptop, lekker blijven zitten voor een hapje en drankje met vrienden. Er is een grote diversiteit aan lekkernijen van Japanse pannenkoekjes tot 3- 4 of zelfs 5-gangen menu. Daarna kun je zelfs nog tot in de vroege uurtjes met je voetjes van de vloer! En heb je de volgende ochtend zin in heerlijke Eggs Benedict? No problem, die eet je vanaf 8:30 ook gewoon bij de Kanarie Club. Oh, en laten we vooral de excentrieke Pool Bar niet vergeten te vermelden. Want bij De Kanarie Club kun je in deze zeeblauwe Pool Bar geweldig uitkijken over de bedrijvigheid beneden. Met een cocktail in de hand natuurlijk ;).

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de styling, want wauw: deze plek is de natte droom van elke interior junkie! Check de foto's hier onder. Kanarie club is helemaal gestyled door Studio Modijefsky die ook The Roast Room, Bar Botanique en Holy Smoke op hun naam hebben staan. Ze hebben het gebouw dat vroeger gebruikt werkt als tramremise en kraakpand een toffe nieuwe look gegeven met veel licht. Ook houden we van het gebruik van hout, beton en bakstenen.

Wedden dat dit je nieuwe favoriete hotspot wordt?

Beeld: Maarten Willemstein