Waarom je voor dit programma vanavond thuis wilt blijven

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Met die intens koude temperaturen buiten, kunnen we tegenwoordig niet anders dan op de bank kruipen met drie truien en een deken. Gelukkig hoef je je toch écht niet te vervelen, want je hoeft je televisie maar aan te zetten, naar Comedy Central te zappen en je avond kan beginnen. Het nieuwe programma Celebrity Stand-Up wil je namelijk niet missen. En wel hierom:

1. Tijdens dit programma laten bekende Nederlanders en Belgen zien wat voor humor ze in huis hebben. Ze klimmen op het comedy-podium en nemen je mee langs hun meest hilarische momenten. Daar komt een flinke portie zelfspot bij kijken en daar worden je lachspieren flink van getriggerd. Je bent dus in principe gewoon aan het sporten. Aan het einde van de show heb je gegarandeerd spierpijn in je buik!

2. Dat lachen gezond is, wist je waarschijnlijk al, maar wist je ook dat je na een paar flinke lachbuien ook veel beter slaapt? Komt dat even goed uit. Nadat je Celebrity Stand-Up hebt gekeken, val je als een roosje in slaap.

3. Er doen onwijs leuke bekende mensen mee, zoals Tony Star, Roxeanne Hazes en zelfs Patty Brard. Vanavond is het de beurt aan Jelka van Houten en Ferry Doedens. Dat wil je niet missen!

4. Je hoort inside-scoops van celebs die je nog nooit eerder hoorde. Zo gaat Jelka vanavond vertellen over het moment dat ze vergeleken werd met een zwangere vrouw (ouch!) en deelt Ferry zijn verhaal over zijn coke-gebruik dat hem zijn rol in GTST kostte.

5. Als je vanavond om 22:00 op de bank ploft om Celebrity Stand-up te kijken, hoef je ook niet na te denken over die enórme to-do list die je nog hebt liggen, want je ligt tcoh de hele tijd dubbel van het lachen.

Genoeg redenen dus om vanavond om 22:00 naar Comedy Central te zappen. Om in de stemming te komen, kun je ook alvast de aflevering van vorige week kijken.