Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF Journaal van donderdag 22 september

Reageer

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen

Vandaag in het WTF Journaal: je kunt snapchatten via je computer, er bestaat botox voor balzakken en een pizza in de smaak Pumpkin Spice latte.

Snapchatten op je computer
Ben je een fervent snapchatter, die de hele dag gekke filters zit te gebruiken en je vriendengroep de hele dag door op de hoogte houdt van alle (vaak nutteloze) dingen die jij uitspookt? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je! Als je batterij leeg is, terwijl je net een belangrijk moment aan het vastleggen was, hoef je nu niet meer in huilen uit te barsten. Je kunt namelijk gewoon op je laptop verder gaan. Jawel, je kunt Snapchat namelijk óók op je computer gebruiken! Whoehoe! Daarvoor hoef je alleen maar het programmaatje Blue Stacks te downloaden en je computer is ready voor eigenlijk alle apps die je ook op je telefoon hebt staan. Kort verhaal lang.

Botox voor balzakken
Dat de zak van een man nou eenmaal geen schoonheid is, kunnen we allemaal wel beamen. Naarmate de man ouder wordt zal hij ook wat meer gaan hangen en rimpelen, maar dat is gewoon iets waarmee hij (en jij!) zal moeten leren leven, dachten we. Maar blijkbaar kan er ook gewoon iets aan gedaan worden. Botox voor ballen bestaat namelijk gewoon! En het wordt ook wel ‘scrotox’ genoemd (botox for scrotum). Voor een balzak-lift betaal je omgerekend 3300 euro, maar dan hangen ze er wel weer netjes bij! Kort verhaal lang.

Pumpkin Spice Pizza is de nieuwe Pompkin Spice Latte
De herfst komt er aan en dat betekent dat we weer doodgegooid gaan worden met de uit Amerika overgewaaide Pumkin Spice latte’s. De één vindt het heerlijk en de ander vindt het om te kotsen, maar voor die eerste groep is er nu iets nieuws bedacht: Pumpkin Spice Pizza. Ja, je leest het goed. Dat is dus een pizza belegd met pompoen, nootmuskaat, kaneel, kruidnagel, honing, mozzarella, ricotta en salie. Lijkt jou dit de hemel op aarde of verschrikkelijk vies? Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen