5 technieken om hém verliefd op je te laten worden

Lifestyle door Vrouwen redactie

Dat magische drankje dat mannen diréct op ons verliefd laat worden blijkt maar niet te komen. Gelukkig hebben wij het perfecte stappenplan tegen een eenzaam bestaan!

1. Be easy!
Zorg dat je veel tijd spendeert met de man zodat hij kan zien dat er onder dat mooie gezichtje ook een lief karakter zit. Als je je in het begin al onbereikbaar opstelt kom je arrogant en onaardig over, en dat wil je niet

2. Hard to get modus aan
Wanneer de man in kwestie is overtuigd van je sparkelende karakter ga je hem steeds iets minder zien, en uiteindelijk helemaal niet meer. Hij zal zich afvragen waarom je ineens minder interesse hebt, zeker nadat hij weet hoe leuk jij bent!

3. Vraag om een gunst
Bijvoorbeeld helpen bij het zoeken van een nieuwe tv, of het verschuiven van je meubels (uiteraard kan je het allebei prima zelf, girl power!). Dit heeft twee voordelen: hij voelt zich goed over zichzelf, en hij krijgt een extra warm gevoel over de persoon die hij heeft geholpen (JIJ!).

4. Kijk hem langer en dieper aan
Het is bewezen dat mensen die verliefd op elkaar zijn 75% van het gesprek elkaar diep in de ogen aankijken, waar dat bij normale mensen 30 tot 60% is. Show him you’re in love!

5. Slaapkamerblik
Oftewel bedroom eyes. Er is maar een ding dat je hoeft te doen om die look te krijgen: grote pupillen creëren. Zorg dat het donker is in de ruimte en dat je de man écht leuk vind. Wanneer wij in love zijn met iemand worden onze pupillen automatisch groter. Je weet wat ze zeggen: the eyes don’t lie.

Bron, bron, bron, bron