WTF Journaal van maandag 5 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: je gezicht wassen met je eigen urine (IEWL!), muziek voor je lieftallige kat en Micheal Jackson die stiekem toch nog leeft(?). In het WTF Journaal van vrijdag las je over het betalen voor de wc in China en een Oostenrijkste vrouw die een pittige val overleefde.


‘Urine skin therapy’
We hebben allemaal wel eens meegedaan aan een vreemde beautytrend, maar deze trend overtreft alles. Zoals als het klinkt, zo is het ook: je verzamelt je ochtendurine (deze zou het meest efficiënt zijn en het bevat veel voedingsstoffen en antistoffen) en wast je gezicht en lichaam hiermee. De urine-therapie zou moeten helpen tegen acne, eczeem, puistjes, een droge huid en het zou blijkbaar de elasticiteit en soepelheid van je gezicht een boost geven. Klinkt allemaal heel mooi natuurlijk, maar zou jij het aandurven? Kort verhaal lang.


Muziek voor je kat
Eindelijk een goed excuus om met je kat door de woonkamer te walsen zonder je ervoor te schamen. Cellist en wetenschapper David Teie heeft een doorbraak gemaakt op de muziekmarkt van katten. Hij heeft een album geproduceerd waar klassieke muziek wordt gecombineerd met geluiden die rustgevend zijn voor gestreste katten. Het album, ‘Music For Cats’, wordt in oktober uitgebracht en heeft al 10.000 exemplaren verkocht dankzij Kickstarter. Kort verhaal lang.


Leeft Michael Jackson nog?!
De dag dat Michael Jackson overleed zal altijd een donkere dag zijn voor zijn fans. Sommige mensen hebben nooit geloofd dat The King of Pop er echt niet meer zou zijn. Een foto van zijn dochter Paris Jackson die zij in april op haar Instagram-account plaatste zou voor meer olie op het vuur zorgen. De selfie laat Paris in de auto zien met op de achterbank een wel heel duister figuur. Is dat Michael?! De foto is weer in opspraak door dit filmpje waar Jackson duidelijk te zien in. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron