9x Dit herken je als slapen je grootste hobby is

Vrije tijd door Danielle

ZzzZzz... Als iemand naar jouw grootste hobby vraagt, denk jij gelijk aan je bed. Jij leeft om te slapen en je vindt het heerlijk om je nog eventjes lekker om te draaien. Team #nevernotsleeping unite!


1. Jij haalt nooit het einde van een film, een biscoopkaartje is dus eigenlijk zonde van je geld.

2. Jij bent een waardeloze road trip buddy. Je slaapt standaard na 30 minuten, en denk maar niet dat je dan nog snel ontwaakt.

3. En ook het rangeerstation heb jij al meer dan eens gezien... De trein slaapt gewoon zo lekker.


4. De vroege middag is jouw beste moment. Dan ben je niet meer moe omdat je 'net wakker' bent, en ook je middag-dip heeft nog niet doorgezet.

5. Jij verzamelt pyjama’s. Hey! Het is nou eenmaal je meest gedragen kledingstuk.

6. Je hebt meer dan eens serieus overwogen om naar een land te verhuizen waar ze siëstas houden. ’s Middags eerst even lekker eten en dan slapen lijkt je HEERLIJK.


7. Jij durft dus echt geen lange busreis te boeken, wat nou als je ineens op de schouder –of schoot!- van een vreemde wakker word?

8. Toen jij hoorde dat het in Azië heel normaal is om dutjes te doen aan je bureau zocht je gelijk op wat je carrière kansen daar zijn.

9. De aantrekkingskracht van uitgaan heb je nooit begrepen, waarom zou iemand na middernacht ergens anders dan in zijn bed willen zijn? Don’t get it.

Bron