WTF Journaal van woensdag 3 augustus

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Voor het journaal van vandaag zou goalkitty sowieso zijn pootjes omhoog gooien! Dit zijn namelijk de WTF-momentjes van vandaag: een 'spook' smeert poep op de deur van mevrouw Yang, je kunt nu voor $125,- uit een vuilnisbak eten en dit baasje betrapte de postbode op dagelijkse knuffelsessies met zijn hond.


Japanse “geest” smeert poep op een deur
Toen de eigenaresse van dit huis poep en urine op haar deur aantrof vond ze dit al wel een beetje vreemd(understatement van het jaar), maar toen de beveiligingsbeelden er op werden nagekeken werd het allemaal nog vreemder! De dader lijkt wel uit een horrorfilm geslopen, met een wit laken, wit masker en lange zwarte pruik kan de viezerik onherkenbaar zijn gang gaan. De video ligt al bij de politie voor onderzoek, maar dat heeft de poep-smeerder niet tegengehouden. Mevrouw Yang heeft namelijk al drie keer haar deur mogen boenen. Gatver! Wij vinden het maar vreemd, hier zit sowieso een luchtje aan. Kort verhaal lang.


Dumpster-dining kan nu vanaf $125,-

We vertelden eerder dat een man al 2 jaar rondkomt met minder dan $3,- door afval te eten. Jij kunt nu dezelfde ervaring hebben, maar dan voor íetsjes meer geld. Het voordeel? Je hoeft zelf niet tussen het afval te zoeken! De initiatiefnemers willen met dit prullenbakrestaurant laten zien hoeveel mensen weggooien en dat héél veel van die producten nog gebruikt kunnen worden. Super milieubewust natuurlijk, maar wij krijgen er niet echt trek van. Kort verhaal lang


Postbode heeft een dagelijkse knuffelroutine met deze pup
Postbodes en honden zijn over het algemeen niet de beste vrienden. Maar deze postbode uit Nieuw Zeeland trekt zich daar niets van aan! Al 9 maanden lang stopt hij bij dit hek om even met de hond te knuffelen, zelfs als hij niet bij het adres hoeft te zijn voor post! Het baasje van de hond vind het helemaal niet erg, hij vindt het duidelijk te zien dat de twee een vriendschap hebben opgebouwd. Super schattig! Kort verhaal lang.

Bron