WTF journaal van dinsdag 12 juli

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: Er zijn speeddates voor asielkatten, een parkeerboete wordt met duizenden muntjes betaald en een man die verliefd is geworden op zijn sekspop. Allemaal wat luchtiger dus, speciaal om weer bij te komen van het verdrietige Pretty Little Liars nieuws van gisteren.


Je kunt nu speeddaten met asielkatten
De dierenbescherming zoekt voor gemiddeld zo’n 14.000 katten per jaar een nieuw huis. Vaak ga je naar het asiel, kies je er eentje uit en hoop je dat het klikt. Maar omdat het toch vaak niet blijkt te klikken bedacht een dierenopvang uit Eindhoven iets nieuws: speeddaten met katten! Tijdens de speeddate kunnen de kat en het potentiële baasje samen dineren om alvast aan elkaar wennen. Klikt het? Dan kan het poezenbeest met een nieuw baasje naar huis! De actie is al voorbij, maar het was een succes! Drie van de acht katten hebben een nieuw baasje gevonden. Wij kunnen niet wachten tot dit een landelijke actie wordt! Kort verhaal lang.


Man rekent boete af met duizenden muntjes
Eerlijk is eerlijk, het is nooit leuk om een boete te krijgen. Een veel gemaakte grap is dan ook om één cent te veel over te maken zodat het CJIB dan weer die ene cent moet terugstorten. Maar dat was voor deze Fransman niet genoeg om zijn ontevredenheid te uiten. Hij ging daarom persoonlijk langs om de boete te betalen met muntjes van één, twee en vijf cent. Deze geniale actie streamde hij live via Facebook! De betaling werd in de eerste instantie niet geaccepteerd, maar uiteindelijk konden ze geen kant op. Boetes tot 300 euro mogen in Frankrijk namelijk contant worden afgerekend. Als jij dus dacht dat jij een slechte dag had vandaag, denk dan aan de medewerker die al deze muntjes moest tellen.


Getrouwde man is verliefd geworden op sekspop
Dat mannen soms een seksuele spanning voelen met objecten konden wij al eerder melden. Maar deze man heeft niet alleen seksuele gevoelens, hij is ook daadwerkelijk verliefd geworden op zijn seksspeeltje! De pop was eerst alleen bedoeld voor zijn mannelijke driften, maar het is nu uitgegroeid tot zoveel meer. Hij neemt haar nu mee shoppen, ze kijken samen TV en ze gaan samen in bad. De man zegt zelf nu in de beste relatie ooit te zitten. Wat zijn vrouw dan nog precies doet in dit huwelijk weten wij ook niet, maar een ding is zeker: it’s complicated! Kort verhaal lang.

Bron
?Getty Images