Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

Dingen die verdomd mooi zijn aan een man

Mannen zijn al heerlijkheden op zich, maar er zijn een paar punten waarmee ze voor hetero's met kop en schouders boven de rest uitsteken.

1. Shirt uit! Shirt uit! Shirt uit! Op het voetbalveld is het niet meer zo vanzelfsprekend dat de hijgende man het shirt van zijn dampende lijf trekt. Maar hé, er zijn nog veel meer plekken dan het voetbalveld. En daar mogen mannen gerust hun shirt uittrekken. Van ons mag dag. Mits het een beetje om aan te zien is.

2. Out of bed look. Ammehoela dat mannen ons op ons paasbest vinden als we net ons stinkende nest uit zijn gerold. Maar mannen daarentegen zijn serieus woest aantrekkelijk als ze net met hun goede been uit bed zijn gestapt. Die geur... daar hebben we het later wel over. Kijken is ook wat waard.

3. Het moment waarop net die ene pot die jij nodig hebt zo vast zit dat er geen tien lessen krachttraining tegenop kunnen en hij de pot opendraait met zijn pink en duim alsof hij er niet eens moeite voor hoeft te doen. Bloedirritant is dat, maar ook verdomd sexy. Al zullen we dat nooit toegeven in zijn bijzijn.

Lees nog meer punten bij ons zusje Ze.nl.