Bizar nieuws van dinsdag 26 april

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: in Japan hebben ze panty's met voorgelakte teennagels uitgevonden, een vrouw vindt een gefrituurde kippenhoofd tussen haar chickenwings en een moederpoes adopteert een pasgeboren puppy.

Panty's met gelakte teennagels
In Japan zijn ze heel inventief en dat blijkt ook weer uit deze nieuwe uitvinding. Panty’s met voorgelakte teennagels. Ja, je leest het goed! De panty’s zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleurcombinaties. Voor ieder wat wils. Ideaal voor als je geen tijd hebt om ’s ochtends nog je teennagels te lakken of als je daar gewoon te lui voor bent. Wij denken alleen maar: wanneer komt dit naar Nederland?

Kippenkop
Tijdens het eten in een fastfoodrestaurant heb je jezelf vast weleens afgevraagd of je wel echte kip aan het eten was. Een klant van het Franse fastfoodrestaurant Quick hoefde zichzelf dat niet af te vragen, want ze vond letterlijk het een gefrituurd kippenhoofd in haar chicken wings. Sorry als je nu nooit meer kip durft te bestellen bij een fastfoodrestaurant, maar we moesten dit echt delen.

Moederpoes adopteert puppy
Het schattigste verhaal dat je vandaag gaat lezen: puppy Bobby was nog maar net geboren toen zijn moeder werd overreden door een auto, maar gelukkig was daar moederpoes Gwen die het geen probleem vond om Bobby op te nemen als haar eigen baby. Bobby groeit nu op binnen de familie van vijf kittens. Is dat niet geweldig? In de bovenstaande video check je het hele verhaal.

Bron, bron, bron