Welke van de 7 dronken types ben jij?

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Als je iets te diep in het glaasje hebt gekeken, ga je waarschijnlijk vaak hetzelfde gedrag vertonen. Je vriendinnen kunnen je dat waarschijnlijk haarfijn vertellen, en dikke kans dat je jezelf ook wel herkent in één van deze zeven types. Wat voor dronken dropje ben jij?

1. De Badass bitch
Je hebt het gevoel dat je de hele wereld aankunt, want je bent gewoon badass.

2. De Sex bomb
Je voelt je super sexy. Laat die mannen maar komen, want jij verslindt ze stuk voor stuk!

3. De clown
Je bent overdreven happy. Van de kleinste dingen lig jij al helemaal in een deuk! Gelukkig is jouw lach zo aanstekelijk dat iedereen met je mee lacht.

4. De Dancing Queen
Jij bent niet weg te slaan van de dansvloer. En voor je het weet: Shawty got low low low low low low low low. Helaas zag het er in je hoofd een stuk charmanter uit dan op de filmpjes die je de volgende dag terug ziet.

5. De kletskous
Met alcohol in je bloed kun jij je kwebbel echt niet meer houden. En regelmatig floept daar ook wel eens iets uit dat je beter voor jezelf had kunnen houden. De volgende dag kun je jezelf wel voor de kop slaan.

6. Het emotionele wrak
Je bent zo overdreven emotioneel dat je al begint al te huilen vanwege een vlekje in je blouse. Eigenlijk is het leven ook gewoon vet kut. Tijd voor nog een glas wijn.

7. De rebel
Met een paas glaasjes teveel op, begin jij je al snel te misdragen. Dingen kapot maken bijvoorbeeld. Lachen! Of dingen afpakken van mensen. De volgende dag kun jij alleen maar denken: SPIJT!