WTF journaal van dinsdag 1 maart

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een hond met een beugel, een 12-jarige wordt vervolgd door het gebruik van emoji's en #vajayjaygate om een vaginajurk.

Hondenbeugelbekkie
Waarom zou je je hond een beugel geven? Omdat hij dan beter in de markt ligt? Omdat hij dan meer kans maakt op een modellencarrière? Nee, nee, nee. Deze pup kon zijn bekkie niet goed dicht krijgen en de enige goede oplossing daarvoor was het nemen van een beugel. Dus hup, de hond moest naar de hondentandarts.

12-jarige wordt vervolgd door het gebruik van emoji's
Hoe the **** kun je vervolgd worden voor het gebruiken van emoji's? Dat is best een talent. Een 12-jarig meisje kreeg het zowaar voor elkaar. Het bericht waarvoor ze vervolgd wordt bevat de tekst "tref me dinsdag in de bibliotheek" gevolgd door een pistool-emoji, de emoji van een mes en een bom-emoji. Dat ziet er inderdaad vrij bedreigend uit. Nu is ze in afwachting tot het proces in de jeugdrechtbank.

Vaginajurk
Op Twitter is #vajayjaygate, die de Australische journaliste Edwina Bartholomew teweeg bracht, behoorlijk trending. Oordeel zelf, lijkt het aanhangsel van haar jurk die ze op de rode loper van de Oscar's droeg op een vajayjay of niet? Deze chick heeft wel lef, want ze reageert op de hele gate met: "Ik wist dat het risico bestond dat ze het een vaginajurk zouden noemen. Maar ik wilde hem toch aantrekken." Iemand anders reageert weer met: "Zo ziet een vajayjay er niet bepaald uit. Als die van jou er wel zo uitziet, moet je een arts raadplegen." Gelukkig kan ze er zelf om lachen, want wij ook.

Bron, bron, bron, bron, bron