WTF journaal van woensdag 24 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: de knapste poedels ooit kunnen ontbijt maken, motorijden en schommelen, een veer steekt uit de nek van een zeven maanden oude baby en een vis komt tot leven op een bord.

Twee knappe poedels doen vrijwilligerswerk
Max en Ruby zijn waarschijnlijk de knapste poedels die je ooit hebt gezien. Hun baasje leert de twee namelijk ontbijt maken, motorrijden, piano spelen en schommelen. Het inmiddels gepensioneerde baasje van de twee heeft al twintig jaar ervaring met het trainen van honden. Om de honden al deze dingen te leren, gebruikt hij geen snoepjes om de honden te belonen, maar lieve woordjes en knuffels. En hij laat ze alleen trucjes doen als ze daar zelf zin in hebben. Ook doen ze ongeveer 40 uur per week vrijwilligerswerk in verschillende verzorgingshuizen waar ze dan met de ouderen wandelen en gaan ook naar ziekenhuizen waar ze zieke kinderen opvrolijken en met ze spelen. Zo lief! Ze hebben zelfs hun eigen Instagram.

Een veer steekt uit de nek van een baby’tje
Een stel uit Kansas was erg bezorgd om hun zeven maanden oude dochtertje Mya. Ze hadden namelijk rare een bult gespot in haar nekje. Ze besloten het even aan te kijken en deden niets. Maar de volgende dag had het meisje wel heel veel pijn, dus gingen ze toch maar naar het ziekenhuis. Daar verzekerde de dokter hun ervan dat het een infectie was. Hij stuurde ze naar huis met een antibioticakuur, maar dit hielp helemaal niet. Toen ze voor de tweede keer in het ziekenhuis waren, zag de verpleegster een wit steeltje uit de huid steken. Ze begon er aan te trekken (ieuw). En wat kwam er uit de nek van Mya? Een klein zwart veertje! Blijkbaar heeft ze het veertje ingeslikt en stootte haar lichaam het op één of andere manier af. What the f?

Vis komt tot leven op bord
Deze week dook opeens een video op van een klaargemaakte vis die na een slokje alcohol ineens weer tot leven komt. De karper ligt bereid en wel op tafel om lekker opgesmikkeld te worden tot iemand hem een shotje toedient. De vis beweegt zijn mond en het lijkt net alsof hij de alcohol doorslikt. Best wel schokkend! De reacties op deze video zijn heel verschillend: de een zegt het zielig te vinden dat de vis levend wordt opgegeten en de ander zegt dat het beest allang dood is, maar dat zijn zenuwstelsel nog wel werkt (vandaar dat hij nog beweegt). Maar het gaat hier toch echt om een speciale bereidingstechniek uit Taiwan. De vis wordt tot aan zijn kop in hete olie gehouden en daarna geserveerd. Sausje erover en klaar! Hij leeft dan dus nog wel. Hoe zielig is dat? In Taiwan is het gelukkig al verboden, maar in China wordt het nog volop gedaan. Niet cool!

Bron, bron, bron, bron