WTF journaal van vrijdag 12 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: geit wordt opgepakt door de politie, honden beschieten hun baasjes en twee meiden maken baconbloemen.

Geit aangehouden
Een geit uit India is door de politie opgepakt, omdat hij meerdere keren op het gazon van de buurman had gegraasd. De geit was nogal eigenwijs, want hij ging zelfs na een aantal waarschuwingen steeds weer naar het grasveldje van de buurman toe. Daarom zag de buurman geen andere optie dan aangifte te doen tegen de geit. De geit en zijn baasje, Abdul, werden meegenomen naar het bureau waar ze verhoord werden. Daar bleek dat de geit niet alleen het gras, maar ook de bloemen had opgegeten. Abdul en de geit moesten een borg betalen en mochten daarna weer naar huis. Binnenkort zal er een rechtszaak plaatsvinden. Wij zijn wel benieuwd of de geit schuld zal bekennen.

Honden beschieten mensen
Eind vorig jaar is er een vrouw in Amerika in haar voet geschoten door een labrador genaamd Trigger (toevallig). Ze had haar geladen pistool op de grond gelegd en de hond was erop gaan staan. Daarna is er een onderzoek geweest naar hoe vaak dit voorkomt. Daaruit bleek dat er in vijf jaar tijd zes mensen zijn beschoten door honden. En dit zijn alleen nog maar de gevallen die naar een ziekenhuis zijn gegaan. De rest is natuurlijk niet geregistreerd en omdat het in Amerika niet verplicht is om een zorgverzekering te hebben, kan dit aantal nog vrij hoog liggen. Nu denk je misschien dat zulke ongelukjes logisch zijn in een land met zoveel geweren, maar het blijkt dus ook in Frankrijk en Nieuw-Zeeland te zijn gebeurd. De onderzoeker kon trouwens maar één geval vinden van een kat die zijn baasje beschoot. Conclusie: neem een kat!

Bosje bacon
Waarom zou je een bosje bloemen sturen als je ook baconrozen aan je Valentijn kunt geven? Die kun je tenminste nog eten. Dat was het begin van het bedrijf Bacon Boxes van de Amerikaanse Logan en Kimmie. Ze maken roosjes van bacon die ze dan op een voetje van chocolade presenteren. Ze worden in een doosje verpakt, strik er omheen en voilà! Het werd zo’n succes dat ze het niet meer aankonden en ze nemen nu helaas geen bestellingen meer op. Zo jammer!

Bron, bron, bron, bron, bron, bron