WTF journaal van woensdag 3 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een wasbeer gaat gezellig met de metro mee, een vrouw ontdekt en levende gekko in haar broccoli en er vliegt een vis in het gezicht van een vlogger die net haar filmpje aan het schieten is.

Wasbeer maakt een metro ritje

In het Canadese Toronto hadden de passagiers van de ondergrondse gisterochtend gezelschap van een wasbeertje. Hij was lekker aan het rondsnuffelen en had het schijnbaar best wel naar zijn zin. Niemand wist waar het wollige beestje precies vandaan kwam, maar na een paar haltes verliet hij de metro weer alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Vrouw vindt een gekko in haar broccoli

De Noord-Brabantse Annelies had maandagavond de schrik van haar leven toen ze een broccoli openmaakte. Tussen het plastic zat namelijk een levende gekko. Een dag eerder had haar man de broccoli gekocht bij de supermarkt. Het beestje moet meerder dagen vastgezeten hebben en was waarschijnlijk enorm opgelucht dat hij in de tuin werd vrijgelaten.

Vlogger krijgt vliegende vis in haar gezicht

De Britse Aimee was samen met haar collega aan het filmen voor haar Youtube-kanaal. Ze waren van plan om de storm die daar bezig was vast te leggen, maar na vijf seconden filmen, vloog er keihard een vis in haar gezicht. Ze vond het zelf erg grappig en zette het filmpje op haar account en die is al door meer dan twee miljoen mensen bekeken.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron