16 Redenen om een nieuwe MacBook Pro te kopen

Vrije tijd door Mariëlle

Ja, we zijn nogal Apple verslaafd, maar daar schamen we ons niet voor. Integendeel: willen we absoluut niet afkicken. Eerst kwamen we al aanzetten met de nieuwste iPhone 6S en nu is de familie uitgebreid en gaan we je aan de hand van 10 redenen vertellen waarom je een nieuwe MacBook Pro met Retina beeldscherm wil. Want dat wil je!

1. Je wordt het gelukkigste mens op aarde.
2. Productiviteit ten top, want je wordt aangestoken door de professionele uitstraling van dat ding.
3. Je wordt er knapper van. Dat voelt in ieder geval zo als je zo'n knap ding op je schoot trekt.
4. Je bent nog nooit zo op tijd geweest met het betalen van je rekeningen. Alles om achter je nieuwe lichtgewichtje te kruipen.
5. Die goede indruk bij je baas komt er wel: moet er in je vrije tijd iets van werk gefikst worden? Jij slaat je slag! Als het maar op die laptop moet.


6. Al dat werk is een stuk sneller klaar. De computer is sneller, maar je bent zelf ook sneller door je nieuwe, frisse motivatie.
7. Je komt rete professioneel over achter zo'n gloednieuw dingetje.
8. Je wordt er INTENS gelukkig van. Of hadden we dat al gezegd..?
9. Het ding staat iedereen. Hoe lelijk en afgezaagd je ook bent, klap die MacBook open en je wordt spontaan hipster like. Badabing, bada boom!
10. Foto's met je Maccie zijn altijd mooi.


11. Je kunt de laptop op bed of op de bank zetten zonder dat er ontploffingsgevaar dreigt. Dat kan namelijk niet met laptops die via de onderkant ventileren.
12. Hij kan stabiel op schoot staan zonder er bij elke minuscule beweging af te denderen.
13. Hij houdt het gewicht van je kat als hij lekker gaat zitten op je Maccie om jouw aandacht op te eisen. Toch fijn dat Misty er niet doorheen zakt en je wéér een rib uit je lijf moet rukken voor een nieuwe aanschaf.
14. Het beeld is super scherp, waardoor je nog meer in het verhaal wordt gesleurd.
15. Het lekkere geluid versterkt dit.
16. Mediamarkt heeft op dit moment de BTW-vrije periode. Knetterharde korting dus. Hét moment om je Mac aan te schaffen!

Bron, bron