WTF journaal van 5 januari

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: zwangere (Nederlandse) vrouw doodgeschoten op Curaçao, 4-jarig meisje haar huid geript door superlijm bij de McDonalds en aliens in Australië?

Zwangere vrouw is doodgeschoten om benderuzie op Curaçao

Een 26-jarige zwangere vrouw uit Rotterdam is doodgeschoten op het één van de ABC-eilanden, Curaçao. Ze was met haar partner op vakantie en raakte gewond door een vuurwapen na een wilde achtervolging op het eiland. Het erge van het verhaal is ook nog dat achterin de auto vier kinderen zaten. Haar partner ligt met kritieke toestand in het ziekenhuis en twee van de vier kinderen ook. De bewoners van het eiland denken dat het om een benderuzie gaat.

4-jarig Engels meisje haar huid geript na lijm op wc-bril in de McDonalds

Kayla Langmead (4) bezocht het toilet in de Engelse stad Exeter nadat twee meisje eruit waren gekomen. Maar toen op de bril ging zitten bleek het dat ze wc-bril was ingesmeerd met superlijm. Zo onwijs kinderachtig! Haar huid scheurde dus ook af nadat ze vast kwam te zitten. De politie is op zoek naar de twee meisje die deze zieke grap hebben uitgehaald.

Raar licht gespot boven Australië: aliens?!

Tijdens een zware onweersbui boven Australië wordt er eerst groen licht gespot wat lijkt op het Noorderlicht, maar daarna komt er plots een mega fel wit licht wat een grote kring achter laat. Check het filmpje hier en beslis zelf of de aliëns ons willen veroveren of niet.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron