Deze bizarre Chinese innovaties bestaan echt

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een paraplu stropdas, een oogdruppel bril en een anti-knikkebol helm. Klinkt vreemd, maar Chinese uitvindingen zijn SUPER handig!


“Umbrella tie”
Met de “Umbrella tie” ben je altijd goed voorbereid op het slechte weer. Deze handige stropdas met paraplu aan het uiteinde valt niet op onder je nette pak, maar komt goed van pas als je naar buiten gaat.


“Subway sleeper”
Nooit meer knikkebollen in de tram, want deze "helm met gootsteenontstopper" zorgt ervoor dat je hoofd geen kant meer op kan. Bevestig de gootsteenontstopper aan het raam en je kan rustig een powernapje doen.


“Eyedrop funnels”
Vind je het ook altijd zo’n ellende om oogdruppels recht in je ogen te mikken? Met deze “Eyedrop funnel” wordt dit voortaan een makkie. Op deze bril zitten namelijk twee trechtertjes waar je de vloeistof in kan druppelen. Door de trechters vallen de oogdruppels recht in je oog. Easy!


“Easy ear explorer”
Altijd al benieuwd geweest wat er aan de binnenkant van je oor gaande is? Dat kun je nu heel gemakkelijk zelf bekijken! De “Easy ear explorer “ bestaat namelijk uit een slangetje en een cameraatje. Het slangetje stop je in je oor en met behulp van het cameraatje kun je precies zien hoe de binnenkant van je oor eruitziet. Scheelt weer een doktersafspraak.


“Metro chin-stick”
Chinezen zijn erg gesteld op hun slaap. Met behulp van dit “statief met kinstuk” kun je voortaan gewoon staand slapen. Handig als er geen zitplek in de metro is.

“Napkin pants”
Waarom steeds naar de kraan lopen als je je vieze handen ook gewoon aan broek kunt afvegen. Natte handen? Veeg ze gewoon aan broek af. Deze “Napkin pants” zijn ideaal!

Benieuwd naar alle 30 uitvindingen ? Bekijk hier het hilarische filmpje.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron