De meest hilarische roddels die op scholen rondgingen

Vrije tijd door Nicole

Smulden we niet stiekem allemaal van die bizarre roddels en achterklap tijdens onze middelbare schoolperiode?! Je hebt er vast wel een keer een gehoord, of misschien zelf verzonnen? Hier de 8 meest hilarische gossip stories voor jou op een rij + lees onderaan de grappige verhalen van Vrouwen.nl.

1. De ongelukkige leraar.
Iemand begon de roddel dat één van mijn leraren geen knieën had . Het is nog steeds een ding.

2. De Doritos zak.
Er ging een gerucht rond dat een jongen en een meisje seks wilde hebben, maar allebei geen condoom bij zich hadden. In plaats daarvan gebruikte ze een lege Doritos zak. WHAT?

3. De weerwolf.
Er ontstond een gerucht dat ik een weerwolf was. Het bewijs was dat ik een unibrow had.

4. Het vampier gerucht.
Op een dag ging er een gerucht rond dat er vampiers in onze school ronddwaalde. Een paar kinderen leek het grappig om vampiertje te spelen en elkaar in de hals te bijten. Bij één hapje ging het mis. Iemand raakte de ander zijn slagader (nog nooit gecontroleerd). De hele school was in rep en roer. Er werden affiches door de gang verspreid met afbeeldingen van knoflook en kruizen. De volgende dag werden kinderen zelfs thuis gehouden door hun ouders.

5. De spin leugen.
Ik ben doodsbang voor spinnen en in mijn eerste week van de middelbare school vond een docent het grappig om te zeggen dat er een spin op mijn gezicht zat. Ik begon te gillen, wild om me heen te slaan en viel vervolgens op de grond. Nadat het gebeurd was, begon iemand het gerucht dat ik epilepsie had. Dit heb ik de komende vier jaar moeten horen.

Het jaarboek heeft zelfs een speciaal bericht geplaatst over hoe het is om de middelbare school te overleven met epilepsie.

6. Het lichaam.
Er was een gerucht dat er een leerling op school was overleden en er een verkeersdrempel over het dode lichaam gemaakt is.

7. Het vingernagel verhaal.
Iedereen op mijn school geloofde dat als je je nagels 3 cm zou laten groeien The Body Shop jouw nagelknipsels zou kopen, zodat ze hun producten niet op dieren hoefden te testen.


8. Het voormalige ondergoedmodel.
Op mijn middelbare school ging rond dat onze biologieleraar een Calvin Klein ondergoedmodel was. Het begon vijf of zes jaar geleden, maar studenten praten er nog steeds over.

Roddels die bij de redactie van Vrouwen.nl rondgingen.

Seksende leraren
Bij mij op school ging rond dat twee leraren het wel eens stiekem op school met elkaar deden. Zodra alle leerlingen uit waren doken de twee stiekem de lerarentoilet in.

Pedofiele gymleraar
Onze gymleraar liep na de gymles vaak onaangekondigd de vrouwen kleedkamer binnen. Ten eerste zijn er no boys allowed in de vrouwen kleedkamer, en ten tweede zou een klopje op de deur zodat je je naakte lichaam kan bedekken wel erg fijn zijn #RUDE. Er gingen geruchten rond dat hij pedofiel was en ik denk het eerlijk gezegd nog steeds.

Docent in panterstring
Ik had zogenaamd een leraar aardrijkskunde die een panterstring droeg.

Spokende school
Ik zat op de vrije school en de locatie van mijn school was een oud klooster. Het gerucht ging dat het er spookte.
Ik had het vak koor waarbij we met de helft van de school iedere week klassieke stukken moesten repeteren. Onze docent vertelde dat als je ’s avonds in het koor lokaal stond, je een overleden non kon horen zingen. Ook vertelde hij dat hij een keer door de school liep en er steeds spijkers vanuit het plafon op zijn hoofd vielen. Creepy…

Bron, bron, bron, bron, bron, bron