Is dit de nieuwe James Bond?

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De nieuwe James Bond-film draait nét in de bioscoop en Daniel Craig schittert voor de 4e keer op rij in de actiefilm op het witte doek. Maar niet voor lang meer! Hij kondigde namelijk onlangs zijn 'pensioen' aan en dus is het hoog tijd voor een nieuwe Bond. James Bond.



Op internet wordt er al massaal gespeculeerd wie de legendarische zin "Shaken, not stirred" gaat uitspreken in de volgende Bond-film. Zou het Ewan McGregor worden? of Orlando Bloom? Of misschien zelfs de Nederlandse Michiel Huisman, die met de serie Game of Thrones heeft bewezen dat hij behoort tot de Internationale top?



Radiozender 3FM besloot de vraag voor te leggen aan de luisteraars: wie moet de nieuwe Bond worden? Er werd massaal gestemd en nu blijkt Damian Lewis de populairste kandidaat voor de rol van 007. Je weet wel, die fantastische acteur die we kennen van o.a. Homeland. Wij zijn voor! Maar of hij het ook daadwerkelijk wordt, daar kunnen we alleen maar naar speculeren... De mooie auto heeft hij in ieder geval al:


Wie vind jij dat de nieuwe Bond moet spelen?

Bron